Αϊντχόφεν-Ζβόλε 3-1: Και τώρα ο Άγιαξ… (hls)

Αγχώθηκε αλλά τελικά κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή η Αϊντχόφεν, πετυχαίνοντας κόντρα στη Ζβόλε τρία γκολ σε έξι λεπτά. Η ομάδα του Σμιντ διατήρησε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Άγιαξ με τον οποίο συγκρούεται την επόμενη αγωνιστική στον έναν βαθμό.

Μπορεί η Αϊντχόφεν να έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, ήταν όμως η Ζβόλε εκείνη που ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ.

Από τη μια το γρήγορο γκολ, μόλις στο τρίτο λεπτό του Ρεντάν, από την άλλη η σταθερότητα και η καθοριστική επέμβαση του Κώστα Λάμπρου στο σουτ του Γκάκπο σε συνδυασμό με το δοκάρι του Ζάχαβι. κι έχετε τα συστατικά της συνταγής που έβαλε σε μπελάδες την ομάδα του Σμιντ.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Η Ζβόλε σκόραρε μόλις το τρίτο τέρμα της σε εννέα ματς, οπότε μέριμνα της ήταν η υπεράσπιση του προβαδίσματος, παρά η διεύρυνση του. Η Αϊντχόφεν κυριάρχησε και στο δεύτερο ημίχρονο, αγχώθηκε καθώς ο χρόνος περνούσε και η ισοφάριση δεν ερχόταν, όταν όμως κατάφερε να πετύχει το 1-1 με τον Ραμάλιο στο 83ο λεπτό τα πάντα άλλαξαν.

Μέχρι το 89ο λεπτό πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Γκάκπο, Μποσκαλί για να επικρατήσει με 3-1 και να διατηρήσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Άγιαξ τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στον έναν βαθμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.