Σοκ στον Άγιαξ: Έχασε τη ζωή του 16χρονος ποδοσφαιριστής (pic)

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Άγιαξ και το ολλανδικό ποδόσφαιρο, καθώς ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Νόα Γκέσερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 16 ετών.

Όπως μεταδίδουν τα ολλανδικά ΜΜΕ ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν στις Ακαδημίες του “Αίαντα” έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευής (30/7). Ο Γκέσερ ήταν συνοδηγός και όλα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αδερφός του συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο βαν στην περιοχή IJsselstein, κοντά στην Ουτρέχτη. Μάλιστα, σύμφωνα με την “Telegraaf” υπήρξε και δεύτερο θύμα και είναι ο αδερφός του Νόα Γκέσερ.

Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη τόσο στις τάξεις του Άγιαξ, όσο και συνολικά στο ολλανδικό ποδόσφαιρο, καθώς δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Ο Γκέσερ είχε ενσωματωθεί στις Ακαδημίες του Άγιαξ από το 2018, προερχόμενος από την ολλανδική ερασιτεχνική ομάδα Alphense Boys. Άπαντες μιλούσαν για ένα εξαιρετικό ταλέντο, με έμφαση στην ταχύτητα και το σκοράρισμα. Δυστυχώς όμως η μοίρα τα έφερε αλλιώς…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.