Ρόμπεν: Δεν προπονείται και σκέφτεται την απόσυρση από το ποδόσφαιρο

Ο Άριεν Ρόμπεν δεν βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της Γκρόνινγκεν ενόψει της νέας σεζόν και το θέμα της απόσυρσης από την ενεργό δράση φαίνεται εμφανίστηκε ξανά

Το περασμένο καλοκαίρι, ο πρώην άσσος της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο και αγωνίστηκε στην Γκρόνινγκεν που αποτελεί και την πρώτη του ομάδα.

Ωστόσο, η σεζόν δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον σπουδαίο Ολλανδό αφότου ο τραυματισμός που υπέστη στην αρχή της χρονιάς τον κράτησε πίσω. Συγκεκριμένα, έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για εφτά ολόκληρους μήνες επιστρέφοντας εν τέλει τον Απρίλη.

Ο Ρομπέν, δεν έδωσε το παρών στη πρώτη προπόνηση της ομάδας για την προετοιμασία της νέας σεζόν και όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Άριεν δεν έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση για το μέλλον του. Μέχρι τότε ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης. Είμαστε σε επαφή μαζί του όσον αφορά το μέλλον του. Ως ομάδας, όμως, θέλουμε να του δώσουμε όλο το χώρο και τον χρόνο να πάρει μια καλά μελετημένη απόφαση για το μέλλον του. Του είμαστε ήδη πολύ ευγνώμονες για το ότι ήταν μέλος της ομάδας την περασμένη σεζόν. Ελπίζουμε πως θα παραμείνει και φέτος, αλλά περιμένουμε υπομονετικά πλέον. Δεν έχουμε θέσει κάποια προθεσμία στην απάντηση του. Εξάλλου, το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει μέχρι και τα μέσα Αυγούστου»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.