Έτοιμος για ντεμπούτο ο Σέλεζι

Ο Ζόλταν Σέλεζι ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στη Ναϊμέγκεν έχοντας δικαιωθεί στην προσφυγή που κατέθεσε στη FIFA.

Ο Ζόλταν Σέλεζι ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στη Ναϊμέγκεν έχοντας δικαιωθεί στην προσφυγή που κατέθεσε στη FIFA. Ο Ούγγρος μετά τον  υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας  έως το τέλος της σεζόν με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο και περίμενε μόνο την έγκριση της FIFA για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

«Οι τελευταίοι τρεις μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για μένα. Είμαι πολύ απογοητευμένος με τις αρχές που δεν με άφησαν να υπογράψω νωρίτερα. Τώρα είμαι χαρούμενος που θα αφοσιωθώ ξανά αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Ακόμη είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους της NEC για το χρόνο και την ενέργεια που δαπάνησαν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να συμβάλω και εγώ στην επιτυχία της ομάδας» δήλωσε ο Σέλεζι στο σάιτ της Ναϊμέγκεν. Δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο (30/10) ματς της Ναϊμέγκεν με αντίπαλο την Ουτρέχτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.