Αϊντχόφεν – Χέρενφεν 2-2, γκολ και θέαμα (hls)

Η PSV ήθελε νίκη για να κάνει το μεγάλο και καθοριστικό βήμα για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φατεινής σεζόν έγινε στο “Φιλιπς Στάντιον” με την PSV και την Χέρενφεν να μοιράζονται από έναν βαθμό με το τελικό 2-2. Από τα πρώτα λεπτά μέχρι το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και τα γκολ ακολουθούσαν το ένα το άλλο.

Η PSV ήθελε νίκη για να κάνει το μεγάλο και καθοριστικό βήμα για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League ενώ η Χέρενφεν ήθελε τους 3 βαθμούς για να ελπίζει, αν και πολύ δύσκολο στην είσοδό της στα play offs και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από το 12ο ως και το 16ο λεπτό οι ομάδες βγάζουν τέσσερις φάσεις για γκολ, δύο η κάθε μία αλλά σε καμία η μπάλα δεν φτάνει ως τα δίχτυα. Στο 34ο λεπτό και ουσιαστικά κόντρα στη ροή του ματς η Χέρενφεν βρίσκει γκολ στην αντεπίθεση με τον Χαλίλοβιτς, ο οποίος έκανε μία κούρσα 40-50 μέτρων χωρίς να τον… ενοχλήσει κανείς και πλάσαρε εύστοχα των Εμβογκό, κάνοντας το 1-0.

Απάντηση με δοκάρι στο 38ο λεπτό για τους γηπεδούχους με τον Σανκαρέ, που αγγίζει το γκολ αλλά δεν τον πετυχαίνει.

Παρανοϊκό δεύτερο μέρος

Το δεύτερο μέρος ξεκινά με φάση για την Χέρενφεν, με τον Φαν Μπέργκεν να πλασάρει στην αντεπίθεση αλλά να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να του βάλει την κόντρα ο Ομπίσπο κρατώντας ζωντανή την PSV. Κάπου εδώ ξεκινά η… παράνοια. Στο 57ο λεπτό η Αϊντχόφεν ισοφαρίζει με τον Βέρτενσεν και με τη βοήθεια του αμυντικού (βρήκε η μπάλα στο γονατό του), ύστερα από πάσα του Μαξ. Η Χέρενφεν κάνει σέντρα, οι παίκτες της PSV με τον Γκάκπο κλέβουν και βγαίνουν 4-3 στην κόντρα, ο Γκάκπο διαβάζει τον διάδρομο μπροστά του και με εκπληκτικό πλασέ φέρνει τούμπα το ματς για τους γηπεδούχους. Όμως δεν παιρνά και πάλι ένα λεπτό και ο Σένε εκθέτει με τρίπλα κάτω από τα πόδια τον Ομπίσπο, πασάρει στον Ντε Γιόνγκ κι εκείνος δεν λαθεύει κάνοντας το 2-2. Τρία γκολ σε 2 λεπτά ουσιαστικά και το παιχνίδι έχει μία άγρια ομορφιά. Στο 66ο λεπτό η PSV είχε και πάλι δοκάρι με τον Μάλεν, ενώ στο 67′ και στο 74′ έχει άλλες δύο ευκαιρίες για ένα 3ο γκολ, μέχρι το 83ο λεπτό που ήταν η σειρά της Χέρενφεν να αγγίξει το 2-3 με τον Βούντεμπεργκ, το πλασέ (περισσότερο στραβοκλωτσιά) έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μβογκο. Το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος, αν και η PSV είχε άλλες δύο ευκαιρίες για γκολ στο 85′ και στο 95′ με τους Μάλεν και Φαν Γκιγκχελ να αστο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.