Στον «πάγκο» της Τβέντε ο Αντριάνσε

Τον άνθρωπο που θα ηγείται της ομάδας της Τβέντε στην επόμενη αγωνιστική περιόδου βρήκε η διοίκηση των «κόκκινων» στο πρόσωπο του Κο Αντριάνσε.

Τον άνθρωπο που θα ηγείται της ομάδας της Τβέντε στην επόμενη αγωνιστική περιόδου βρήκε η διοίκηση των «κόκκινων» στο πρόσωπο του Κο Αντριάνσε. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιοπ Μάνστερμαν επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην προπονητή της Άλκμααρ να βρίσκεται κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τβέντε.

«Δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα έπρεπε να σας πω αυτή τη στιγμή. Έχουμε συμφωνήσει πάνω σε αυτό το θέμα και την επόμενη εβδομάδα όλα θα γίνουν ακόμα πιο ξεκάθαρα όταν ο Αντριάνσε έρθει και μας μιλήσει από κοντά». Ενώ για τον ίδιο το Αντριάνσε, ο πρόεδρος της Τβέντε, τόνισε: «Είναι γρήγορος και ταιριάζει στο στυλ μας. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα  με νέους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι κάτι που ο καινούργιιος μας προπονητής γνωρίζει πολύ καλά να κάνει.  Σίγουρα οι προηγούμενοι προπονητές μας ήταν πάρα πολύ καλοί. Πάντως πιστεύω ότι ο Κο είναι αποφασισμένος και θα μας βοηθήσει πολύ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.