Θέλει Γκόμεζ η Αϊντχόφεν

Να εντάξει και πάλι στο δυναμικό της τον άλλοτε τερματοφύλακα της και νυν της Τότεναμ, Αουρέλιο Γκόμεζ θέλει η Άιντχόφεν.

Να εντάξει και πάλι στο δυναμικό της τον άλλοτε τερματοφύλακα της και νυν της Τότεναμ, Αουρέλιο Γκόμεζ θέλει η Άιντχόφεν. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να οργανώσει το αγωνιστικό κομμάτι ξεκινώντας από τους τερματοφύλακες.
 
Όταν το 2008 ο Γκόμεζ έφυγε για την Αγγλία, τη θέση του στα γκολπόστ πήρε ο Αντρέας Ίσακσον, Όμως με τους άπειρους Ζοέτ και Κάσιο να υπάρχουν ως αναπληρωματικοί, η «De Telegraf» αναφέρει πως η PSV προσπαθεί άμεσα να φέρει πίσω τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Αυτό γίνεται ακόμα πιο ποθητό από την στιγμή που οι οπαδοί της ομάδας παραπονιούνται πως λείπει από το σύλλογο ο λεγόμενος «ήρωας» όπως υπήρχαν κάποτε οι Φίλιπ Κοκού, Αφελάι, Φαν Μπόμελ, Ρουντ Φαν Νίστερλοϊ αλλά και Άριεν Ρόμπεν. Για αυτό από τη πλευρά της διοίκησης τόνισαν πως θέλουν να φέρουν ποδοσφαιριστές που θα έχουν καλύτερη «σύνδεση» με τους οπαδούς όπως είχε παλιά ο Γκόμεζ.
 
Από την πλευρά της Τότεναμ όμως φαίνεται να κλείνουν την πόρτα αυτή καθώς ο Χάρι Ρέντναμπ προορίζει τον Βραζιλιάνο για βασικό τερματοφύλακα και στην επόμενη σεζόν παρά τη δυσαρέσκεια που υπάρχει προς το πρόσωπο του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας