Γκέλα στο τέλος για την ΑΖ

Εμφανώς ταλαιπωρημένη μετά το παιχνίδι «δύο ημερών» με τον Ατρόμητο, για το Γιουρόπα Λιγκ, η Άλκμααρ άφησε δύο βαθμούς στο 1-1 με τη Φιτέσε για την πέμπτη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Εμφανώς ταλαιπωρημένη μετά το παιχνίδι «δύο ημερών» με τον Ατρόμητο, για το Γιουρόπα Λιγκ, η Άλκμααρ άφησε δύο βαθμούς στο 1-1 με τη Φιτέσε για την πέμπτη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δωδέκατο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ προηγήθηκε σε κομβικό σημείο, λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, με τον Γιόχανσον στο 42΄ μετά από ασίστ του Μάρτενς.  Ενώ μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, παρά την πίεση που δέχθηκε στο δεύτερο μέρος, δέχθηκε το τέρμα ισοφάρισης από τον Γιόναθαν Ράις στο 87΄ με αποτέλεσμα ν΄ αφήσει δύο πόντους απέναντι στο σύλλογο του Άρνεμ.

Μετά από πέντε αγωνιστικές η ΑΖ έφθασε τους επτά βαθμούς, ούσα στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Φιτέσε βρίσκεται, πλέον, ελαφρώς πιο πάνω με οκτώ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια του απογεύματος της Κυριακής (1/9) Τσβόλε και Ουτρέχτη έμειναν στο 1-1 (74΄ Νίλαντ – 50΄ Γιάνσεν), αποτέλεσμα που είναι το πρώτο μη νικηφόρο των γηπεδούχων στη φετινή Ερντιβίζιε.

Τέλος, στο «Ντε Κάουπ» του Ρότερνταμ η Φέγενορντ έκανε «σκόνη» τη Ρόντα, την οποία κέρδισε με 4-0. Φέρμερ (31΄ πέναλτι), Πελέ (44΄), Νελόμ (68΄) και Γκούσενς (85΄) ήταν οι σκόρερ του συλλόγου του Ρότερνταμ, που την εβδομάδα που πέρασε αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.