Ακαδημίες του Άγιαξ και στην Ελλάδα!

Η παραγωγή... ποδοσφαιριστών αποτελεί την... σπεσιαλιτέ τους. (video)

Η παραγωγή… ποδοσφαιριστών αποτελεί την… σπεσιαλιτέ τους. Στις Ακαδημίες του Άγιαξ έμαθαν τα μυστικά της στρογγυλής θεάς μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μετά την Αφρική, ο «Αίαντας» εμπιστεύεται το προϊόν του και στην Ελλάδα.

Μια κίνηση που γίνεται για πρώτη φορά στην χώρα μας, με την Ajax Hellas Youth Academy να αποτελεί τον πρώτο επίσημο συνεργάτη του Ajax στην Ευρώπη στον τομέα των Ακαδημιών.
Φιλοσοφία της Ajax Hellas Youth Academy είναι να εφαρμόσει πιστά τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών του Άγιαξ, ώστε, παιδιά και προπονητές να εκπαιδευτούν με το μοναδικό τρόπο του Ολλανδικού μοντέλου

Σκοπός της Ajax Hellas Youth Academy είναι να μεταφέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία του Ajax στην εκμάθηση των νέων. Μέσα από την εκπαίδευση των προπονητών θα γνωρίσουν τα παιδιά τις αρετές και τη νοοτροπία των αναγνωρισμένων και επιτυχημένων ακαδημιών του Ajax. Στα ταλέντα που πρωταγωνιστούν στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα να συγκαταλέγονται πλέον και ελληνόπουλα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρώην προπονητής του Ajax, Λουίς Φαν Χάαλ, ο προπονητής της ομάδας νέων του «Αίαντα», Ρόναλντ Ντε Μπουρ, αλλά και ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ και νυν προπονητής των ακαδημιών του Αγιαξ.
 
Η Ajax Hellas Youth Academy θα αρχίσει να λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο, η συμφωνία του Ajax με την Greek All Star Consultancy είναι διάρκειας 5 ετών και στόχος η δημιουργία 15 Ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.