Στη League One με γκολ στο 119ο λεπτό η Τρανμίρ!

Με ένα γκολ που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ως.. buzzer-beater η Τρανμίρ κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Νιούπορτ Κάουντι στον τελικό των play-off της League Two στο Γουέμπλεϊ και να πάρει το εισιτήριο της ανόδο. Το πολύτιμο τέρμα σημείωσε ο Τζένιγκς στο 119ο λεπτό

Με ένα γκολ που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ως.. buzzer-beater η Τρανμίρ κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Νιούπορτ Κάουντι στον τελικό των play-off της League Two στο Γουέμπλεϊ και να πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

Το ματς με την ομάδα της Ουαλίας ήταν αμφίρροπο με την Κάουντι με μεγαλύτερα διαστήματα καλής απόδοσης.
Μάλιστα στο 86ο λεπτό είχε ένα σουτ στο δοκάρι της Τρανμίρ από τον Μαρκ Ο’Μπράϊαν κι ενώ είχε προηγηθεί μαρκάρισμα του αμυντικού Μόνθι στον Ματ για το οποίο οι άνθρωποι της Νιούπορτ φώναξαν για πέναλτι! Εν τέλει υποδείχθηκε σε θέση οφσάϊτ ο Ο’Μπράϊαν.

Το «κακό» για την Νιούπορτ έγινε αμέσως μετά όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ιρλανδός Ο’Μπράϊαν με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε με το τελικό 0-0 στην παράταση κι εκεί η Τρανμίρ να έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Λίγο πριν την εκπνοή του 120λεπτου ο Κόνερ Τζένιγκς με σουτ πέτυχε το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης και μ’ αυτό η Τρανμίρ πανηγύρισε την άνοδο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν καθώς πέρυσι προήχθη από την ημιεπαγγελματική  National League!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.