Στους πάγκους ξανά ο Πολ Σκόουλς

Ο Πολ Σκόουλς ανέλαβε προπονητής της Σάλφορντ Σίτι ομάδα της League Two που ανήκει στην τάξη του '92. 

Η Σάλφορντ η οποία ανήκει στην τάξη του ’92 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλαδή στους Ντέιβιντ Μπέκαμ, Γκάρι Νέβιλ, Ράιαν Γκιγκς, Νίκι Μπατ, Φιλ Νέβιλ ανέλαβε το 2014 τον σύλλογο και μέσα σε έξι χρόνια τον, με τέσσερις ανόδους, έφτασε στην League Two όπου αυτή την στιγμή είναι στην πέμπτη θέση.

Το Σάββατο η Σάλφορντ υπό το βλέμμα των Σκόουλς και Γκάρι Νέβιλ αν και ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Τρανμίρ και την Δευτέρα ανακοινώθηκε η απόλυση του κόουτς Γκρέιαμ Αλεξάντερ. 

Ο Σκόουλς για δεύτερη φορά στην καριέρα του αναλαμβάνει προσωρινός μάνατζερ της ομάδας κάτι που είχε πράξει και το 2015 για ένα ματς. Τα Αγγλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Σκόουλς θα είναι στον πάγκο της ομάδας του μέχρι να βγει από την καραντίνα ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γουόρεν Τζόις ο οποίος θα ανακοινωθεί ως νέος μάνατζερ στην συνέχεια. 

Ο Σκόουλς ήταν μέρος του αρχικού σχήματος που αγόρασε την Σάλφορντ αλλά πούλησε το μερίδιο του για να αναλάβει προπονητής της Όλνταμ το 2019 όπου πέτυχε μόνο μια νίκη, τσακώθηκε με τον ιδιοκτήτη Αμπντάλα Λεμσάγκαμ και παραιτήθηκε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.