Οπαδός της Σουίντον δίνει 26 πέννες σε ποδοσφαιριστή

Ένας 6χρονος οπαδός της Σουίντον, του οποίου η μητερα δεν έει χρήματα για φαγητό, δίνει 26 πέννες στον αγαπημένο του παίκτη Χάρι ΜακΚίρντι.

Η Σουίντον Τάουν αναζητεί έναν 6χρονο οπαδό ο οποίος έγραψε γράμμα στον σύλλογο λέγοντας πως η μητέρα του δεν έχει χρήματα για φαγητό αλλά χάρισε 26 πέννες στον αγαπημένο του παίκτη.

Η ομάδα άρχισε την αναζήτηση μέσω Twitter για να βρει τον Τζο ο οποίος εδωσε και την ηλικία του καθώς είναι εξίμισι ετών αλλά καμία περαιτέρω πληροφορία.

Στο γράμμα του γράφει :

“Η μαμά δεν έχει χρήματα για να έρθουμε σε αγώνες της Σουίντον γιατί δεν έχει λεφτά για φαγητό και πρέπει να πληρώνει το φαγητό μου στο σχολείο. Μου αρέσει η Σουίντον, μια ημέρα θα έρθω”.

Με σελοτέιπ κολλημένες στο γράμμα, συνολικά 26 πέννες για να δοθούν στον αγαπημένο του παίκτη Χάρι ΜακΚίρντι ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της Σουίντον στον αγώνα κυπέλλου με την Μάντσεστερ Σίτι.

Το γράμμα του Τζο έχει ήδη γίνει viral από την στιγμή που δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω Twitter από την Σουίντον η οποία αναφέρει ότι θα ήθελε να επικοινωνήσει με τον νεαρό οπαδό της.

Πριν από λίγη ωρα η Σουίντον ενημερωσε πως ακόμη ψάχνει τον μικρό Τζο.

Ήδη αρκετοί έχουν ενδιαφερθεί για να βοηθήσουν την οικογένεια του Τζο ενώ η ιστοσελίδα JustGiving έχει ήδη πιάσει τον στόχο των 1000 λιρών που είχε θέσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.