Γουίκομ: “Ψάξετε να βρείτε άλλη δουλειά”

Η διοίκηση της Γουίκομ ενημέρωσε τους υπαλλήλους της ομάδας, πως καλό θα ήταν να βρουν κάποια άλλη δουλειά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η διοίκηση της Γουίκομ ενημέρωσε τους υπαλλήλους της ομάδας, πως καλό θα ήταν να βρουν κάποια άλλη δουλειά το επόμενο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, οι ιθύνοντες της ομάδας, η οποία αγωνίζεται στην League One γνωστοποίησε στους υπαλλήλους, πως δε θα μπορέσει να καλύψει τους μισθούς τους την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πως θα ήταν καλύτερα για αυτούς, να βρουν κάποια άλλη εργασία. Ο Ρομπ Κούχιγκ, ιδιοκτήτης της Γουίκομ, έχει ήδη ενημερώσει πως η οικονομική ζημιά αναμένεται να φτάσει ακόμα και τα 2,5 εκατομμύρια λίρες. Στο πλαίσιο των περικοπών, πέρα από τις μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών, αποφασίστηκε η διακοπή του δανεισμού του Μακ Κάρθι από τη Μίλγουολ και οι απολύσεις υπαλληλικού προσωπικού.

Ο Κούχιγκ δήλωσε για το μέλλον της αγγλικής ομάδας: “Χάνουμε περίπου 350.000 τον μήνα, ποσό που είναι εξαιρετικά μεγάλο για την ομάδα. Επίσης, δεν ξέρουμε αν θα έχουμε έσοδα από εισιτήρια στην επιστροφή των αγώνων, κάτι που μάλλον δε θα έχουμε τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.