Λογοκρισία σε φίλαθλο από την Τσάρλτον!

Η Τσάρλτον υποχρέωσε φίλαθλο να υπογράψει ότι δεν θα κάνει αρνητικά σχόλια για την ομάδα στα social media προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας του!

Η Τσάρλτον υποχρέωσε φίλαθλο να υπογράψει ότι δεν θα κάνει αρνητικά σχόλια για την ομάδα στα social media προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας του!

Ο αγγλικός σύλλογος, υποβιβάστηκε πέρσι στην League One, εν μέσω μεγάλων αντιδράσεων από μερίδα φιλάθλων για τις κινήσεις του Βέλγου ιδιοκτήτη Ρολάν Ντισατελέ, ο οποίος έχει στην κατοχή του επίσης τις Καρλ Τσάις Ιένα, Αλκορκόν, Σιντ Τρούιντεν και Ούιπεστ, ενώ παλαιότερα ήταν αφεντικό και της Σταντάρ Λιέγης.

Ένας από τους οπαδούς που διαμαρτυρήθηκε ήταν και αυτός που μία μέρα δέχτηκε μία επιστολή, με την οποία ο σύλλογος τον προειδοποιεί ότι δεν θα ανανεώσει το διαρκείας του αν συνεχίσει να ασκεί κριτική!

«Εντοπίσαμε ότι κάποια σχόλια σε social media από εσάς δεν ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητικά. Αν και αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του καθενός να έχει την άποψή του, δεν βοηθά όταν γίνονται εμπρηστικά σχόλια. Συνεπώς, αποφασίσαμε ότι το διαρκείας θα σας παραδοθεί με ραντεβού, υπό τον όρο ότι θα υπογράψετε ”Συμβόλαιο συμπεριφοράς”, το οποίο θα αναφέρει ότι θα απέχετε από υποτιμητικά ή εμπρηστικά σχόλια που αφορούν τον σύλλογο ή ανθρώπους του στο μέλλον στα social media, ή ότι θα απέχετε από οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά που μπορεί να θεωρηθεί αντικοινωνική»!

Ο φίλαθλος, ο οποίος δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομά του καθώς φοβάται ότι ο σύλλογος θα του απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο, τόνισε ότι η Τσάρλτον «προσπαθεί να αποσιωπήσει όποιον λέει οτιδήποτε αρνητικό. Είναι σαν ο σύλλογος να διοικείται από έναν δικτάτορα, όπως η Β. Κορέα»!

Δείτε την επιστολή που έλαβε ο οπαδός:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.