«Να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Αισιόδοξος ότι θα δώσει χαρά στους φίλους του Απόλλωνα εμφανίστηκε ο Στάθης Σταθόπουλος κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της ιστορικής ομάδας, που έγινε τη Δευτέρα.

Αισιόδοξος ότι θα δώσει χαρά στους φίλους του Απόλλωνα εμφανίστηκε ο Στάθης Σταθόπουλος κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της ιστορικής ομάδας, που έγινε τη Δευτέρα. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος επιβεβαίωσε πως πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον του συλλόγου της Ριζούπολης από το τηλεφώνημα του. προκατόχου του, Νίκου Καρούλια, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Απόλλων είναι ομάδα με ιστορία. Ήταν να συνεργαστούμε και παλαιότερα αλλά κάπου χάλαγε. Τώρα, αυτό που θέλουμε όλοι, είναι να δώσουμε χαρά στους φίλους του Απόλλωνα».
Σε άλλο σημείο, ο Σταθόπουλος τόνισε ότι ως τις 4 Ιουνίου θα έχει κάνει τις εισηγήσεις του σχετικά με τους παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ, ενώ επισήμανε ότι θα εργαστεί σκληρά για να οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.
Από την πλευρά του, ο Καρούλιας, που πλέον αναλαμβάνει πόστο στη διοίκηση της ΠΑΕ, έπλεξε το εγκώμιο του Σταθόπουλου και υπογράμμισε ότι η δική του ευθύνη είναι η επικοινωνία μεταξύ προπονητή και διοίκησης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.