«Μυθεύματα όσα λέει ο Αετός»

Απάντηση στην ανακοίνωση του Αετού Σκύδρας, που έκανε λόγο για πολεμικό κλίμα στη συνάντηση με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου της δυτικής Ελλάδας.

Απάντηση στην ανακοίνωση του Αετού Σκύδρας, που έκανε λόγο για πολεμικό κλίμα στη συνάντηση με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου της δυτικής Ελλάδας. Οι Ναυπάκτιοι διαψεύδουν όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου της Πέλλας υπογραμμίζοντας ότι αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν συγνώμη μόνο για ένα μεμονωμένο περιστατικό σε βάρος του προέδρου του Αετού.

Η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει:
«Πολλά τα ερωτηματικά για την ανακοίνωση του Αετού Σκύδρας…
Η ‘ευφάνταστη’ ανακοίνωση του Αετού Σκύδρας το μόνο που προκαλεί με τα μυθεύματα που επικαλείται είναι μεγάλη έκπληξη και πολλές απορίες για τη σκοπιμότητά της. Είναι κρίμα πραγματικά η μεμονωμένη συμπεριφορά ενός και μόνο ανθρώπου, του γιατρού του αγώνα, έστω κι αν ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προκλήθηκε από τον πρόεδρο του Αετού Σκύδρας με ακατανόμαστες εκφράσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης και ενώ βρισκόταν υπό συναισθηματική φόρτιση, να δίνει την αφορμή για τόσα δυσμενή και αναληθή σχόλια εις βάρος μας.
Προκειμένου όμως να αποκαταστήσουμε την αλήθεια η οποία τόσο παραποιείται από τη ανακοίνωση του Αετού Σκύδρας οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
1. Κανένα από τα μέλη της διοίκησης του Ναυπακτιακού δεν αναμείχθηκε στο μεμονωμένο περιστατικό του γιατρού του αγώνα εναντίον του πρόεδρου του Αετού Σκύδρας, αντίθετα μόλις έγινε αντιληπτό τα μέλη της διοίκησης έσπευσαν να τον προστατεύσουν και αμέσως μετά οι πρόεδροι των δύο ομάδων σε άριστο κλίμα συζήτησαν στα γραφεία της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός πως ο πρόεδρος του Αετού Γ. Ναυρινιάδης παρέμεινε στη Ναύπακτο και μετά την αποχώρηση της αποστολής για τη Σκύδρα. Όλα αυτά βέβαια κατά ένα περίεργο τρόπο αποσιωπούνται.
2. Στη 10ετή παρουσία του Ναυπακτιακού Αστέρα σε Β΄ και Γ΄ Εθνική, ποτέ η ομάδα της Ναυπάκτου δεν έχει κληθεί στον αθλητικό δικαστή για επεισόδια, αφού κατά κοινή ομολογία αποτελεί μία από τις πιο φιλόξενες έδρες και για αυτό έχουμε ‘εισπράξει’  ευχαριστήρια για την άριστη φιλοξενία και από τις 15 ομάδες που ήρθαν στο Παπαχαραλάμπειο φέτος να αγωνιστούν.
3. Η αστυνομία δεν επέτρεψε σε κανένα φίλαθλο να περάσει είτε στο χώρο των αποδυτηρίων είτε εντός αγωνιστικού χώρου, κάτι που αποδεικνύεται τόσο από τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα όσο και από την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, εκτός κι αν αμφισβητούνται και αυτοί. Ενδεικτικό είναι άλλωστε το γεγονός πως δεν υποβλήθηκε καμία μήνυση από τους φιλοξενούμενους, κάτι που δεν δικαιολογείται ύστερα από τα όσα τρομακτικά – στη φαντασία τους – συνέβησαν.
4. Οι ίδιοι οι παίκτες του Αετού Σκύδρας γνωρίζουν ότι αποτελούν μυθεύματα τα όσα αναφέρονται -ότι δεν τους παρείχαμε ούτε νερό-  ενώ κανείς δεν τους ενόχλησε ούτε κατά την άφιξη ούτε κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο και τα περί πολεμικού και τρομοκρατικού κλίματος και κινδύνου της σωματικής τους ακεραιότητας που επικαλείται η ανακοίνωση, είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιων.  για άγνωστους λόγους. Προκαλούν μόνο γέλια σε όσους ήταν στο γήπεδο, ενώ προφανώς ο συντάκτης της ανακοίνωσης αφενός μεν δεν ήταν στο γήπεδο και αφετέρου  δεν ρώτησε τους παίκτες.
5. Όσο για τον διαιτητή του αγώνα η φάση και μόνο του 52′ όταν στην καθαρή ανατροπή του Οξύζογλου από τον τερματοφύλακα Σειτανίδη δεν καταλογίζει το καταφανέστατο πέναλτι τα λέει όλα. Σε  αυτή την ανατροπή  βέβαια δεν αναφέρεται η ανακοίνωση, όπως δεν αναφέρεται και στους αλλεπάλληλους -υποθετικούς τραυματισμούς- παικτών του Αετού που για να κερδίσουν χρόνο έπεφταν με το παραμικρό στο χόρτο και όταν έβγαιναν εκτός αγωνιστικού χώρου επανέρχονταν με κινηματογραφική ταχύτητα σε αυτόν. Όσο για τα ασφαλή συμπεράσματα περί του ευ αγωνίζεσθαι αυτά θα ήταν καλύτερο να εξαχθούν για όλους μετά το τέλος του Πρωταθλήματος.
6. Ο πρόεδρος του Αετού Σκύδρας δέχτηκε επίθεση όχι από κάποιον κύριο που δηλώθηκε -όπως επικαλείται η ανακοίνωση της Σκύδρας- ως γιατρός του Ναυπακτιακού Αστέρα  αλλά από τον επίσημο γιατρό του αγώνα που δηλώθηκε με την κατάθεση της ιατρικής του ταυτότητας, που δεν χωρά αμφισβήτησης, στους διαιτητές πριν την έναρξη του αγώνα. 
Τέλος η διοίκηση του Ναυπακτιακού μετά την αποκατάσταση της αλήθειας με τα όσα αναφέρονται παραπάνω  αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη μόνο από τον πρόεδρο του Αετού Σκύδρας Γ. Ναυρινιάδη και μόνο για την επίθεση που δέχτηκε από το γιατρό του αγώνα, για τον οποίο δεσμεύεται από εδώ και στο εξής να μην επιτρέψει την παρουσία του στους αγώνες της ομάδας».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.