Σενάρια αναβολής λόγω του γηπεδικού

Το ενδεχόμενο να αναβληθεί η αναμέτρηση της Θύελλας Ραφήνας με την ΑΕΚ, φέρεται να εξετάζει η ΕΠΟ, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με την έδρα διεξαγωγής του αγώνα.

Το ενδεχόμενο να αναβληθεί η αναμέτρηση της Θύελλας Ραφήνας με την ΑΕΚ, φέρεται να εξετάζει η ΕΠΟ, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με την έδρα διεξαγωγής του αγώνα. Ο αγώνας των δυο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 15:00. Αρχικά, είχε οριστεί ως έδρα διεξαγωγής του αγώνα το γήπεδο της Ραφήνας, το οποίο αποτελεί τη φυσική έδρα της Θύελλας. Τελικά, το συγκεκριμένο γήπεδο απορρίφθηκε, για λόγους ασφαλείας, καθώς την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Ως εναλλακτική λύση εξετάζεται η περίπτωση του γηπέδου στο Μενίδι, με την ελληνική ομοσπονδία να ανακοινώνει εντός της Παρασκευής, την τελική απόφαση για το που και πότε θα διεξαχθεί το ματς. Οι δυο ομάδες συνεχίζουν τις επαφές, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή», ενώ συνεργάζονται και με την Ελληνική Αστυνομία, για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Από εκεί και πέρα, ο Τραϊανός Δέλλας συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για το συγκεκριμένο ματς. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να ετοιμάζει τον Ρενάλντο Ράμα στο βασικό σχήμα της Ένωσης. Η προετοιμασία της Ένωσης θα συνεχιστεί κανονικά την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.