Πιθανή και η απορρόφηση άλλης ομάδας

Οι προθέσεις της διοίκησης του Παναιγιάλειου για τη νέα σεζόν αποσαφηνίζονται σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα το πελοποννησιακό ΤΑΠ.

Οι προθέσεις της διοίκησης του Παναιγιάλειου για τη νέα σεζόν αποσαφηνίζονται σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα το πελοποννησιακό ΤΑΠ. Σε αυτήν γίνεται λόγος ακόμη και για το ενδεχόμενο απορρόφησης άλλης ομάδας, δηλαδή συγχώνευσης.

Στην ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ σε πρόσφατη συνεδρίασή του ασχολήθηκε με τρέχουσα θέματα της ομάδας που αφορούν στην ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και τη δημιουργία μίας νέας ανταγωνιστικής ομάδας για την προσεχή σεζόν.

Υπήρξε σχετική αναφορά στο έμψυχο δυναμικό, στους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν αλλά και σε αυτούς που θα παραμείνουν ή θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο. Στο θέμα του νέου προπονητή θα γίνει γνωστός με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Συζητήθηκε το ενδεχόμενο εισόδου νέων μετόχων αλλά και της ύπαρξης 250 μελών, σύμφωνα με το σχέδιο που έχει επεξεργαστεί η ΕΕΠ για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, κάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με την υπό σύσταση ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα θέματα που απασχόλησαν το σώμα, με την υποσημείωση πως δεν ελήφθησαν αποφάσεις για όλα, ωστόσο το Δ.Σ. ήταν ο προάγγελος της Γενικής Συνέλευσης που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα:

ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
1. Παίκτες υπό αποχώρηση: Η διοίκηση έχει αποφασίσει ποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το σύλλογο και το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις διαπραγμάτευσης για την αποζημίωσή τους και τη λύση της συνεργασίας.
2. Παίκτες που παραμένουν: Με το ίδιο σκεπτικό, υπάρχει σχετική λίστα με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα συνεχίσουν στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ και τη νέα σεζόν ή θα επιμηκυνθεί η συνεργασία μαζί τους αν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Έχει σκιαγραφηθεί το προφίλ του προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής σεζόν από τους Σ. Μαστροκυριάκο – Ν. Ψυχογιάννη. Ο πρόεδρος της ομάδας θα ανακοινώσει τη νέα τεχνική ηγεσία όταν κριθεί σκόπιμο.
ΠΑΕ – ΕΠΑΕ

Σε ότι αφορά στην ενδυνάμωση της υπό σύσταση εταιρίας (ΠΑΕ) η είσοδος νέων μετόχων είναι ένα ενδεχόμενο που ενδιαφέρει τη διοίκηση, αν αυτή η είσοδος προϋποθέτει και την οικονομική ευμάρεια του συλλόγου και μπορεί να προσθέσει δυναμική στο δύσκολο εγχείρημα που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο χρόνο.

Είναι γνωστό πως το σχέδιο της ΕΠΑΕ για τη Γ’ Εθνική της νέας σεζόν προβλέπει, εκτός από μία σειρά απαιτήσεων, παράλληλα με τον υποβιβασμό περίπου των μισών ομάδων κάθε ομίλου (συνήθως αυτό αφορά όσες ομάδες τερματίσουν στη 10η και κάτω θέση σαν το μοντέλο της Δ’ Εθνικής) και την ύπαρξη 250 μέλη τα οποία έχουν την υποχρέωση να καταβάλουν ένα ποσό στην αρχή της χρονιάς (δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό, προσδιορίζεται στα 200 ευρώ), ως «απόδειξη» πως η κάθε ομάδα της Γ’ Εθνικής έχει τη δυναμική να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Άλλωστε με την πιθανή επαναδραστηριοποίηση της ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) ή μιας επιτροπής παραπλήσιας μορφής, κάθε καλοκαίρι θα πρέπει να κατατίθεται ένα ποσό, το οποίο ανήκει στην εκάστοτε ομάδα, δίκην εγγυητικής επιστολής για τη συμμετοχή της στο προσεχές πρωτάθλημα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση αποφάσισε να «ανοίξει» την ομάδα στους φιλάθλους του Αιγίου, όχι μόνο ως απόδειξη του ότι η πλατιά μάζα του κόσμου επιθυμεί την παραμονή του συλλόγου σε τροχιά πρωταθλητισμού, αλλά και έχοντας ενεργή συμμετοχή.

Έτσι, όσοι εγγραφούν μέλη της ομάδας, τα χρήματά τους θα «απορροφηθούν» από το Μετοχικό Κεφάλαιο και θα έχουν αντίκτυπο σε μία Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία. Όσοι προβούν στη συγκεκριμένη κίνηση θα είναι τα ιδρυτικά μέλη της νέας ΠΑΕ οι διαδικασίες σύστασης της οποίας έχουν ολοκληρωθεί και απομένει μόνο να γίνει γνωστή η μετοχική της σύνθεση, όσον αφορά στα πρόσωπα, στα οποία θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις οι οποίες σχετίζονται και με την ανταπόκριση του κόσμου.

Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση θέλει να διασφαλίσει τα χρήματα των μελών, να υπάρχουν ως ένα «κομμάτι» Ανώνυμης Εταιρίας και τα μέλη να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην ομάδα διά εκπροσώπου ή με κάποιον τρόπο που θα επιλεγεί.

ΠΕΡΙ. ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ

Επειδή στην Ελλάδα ζούμε και το θέμα της «συγχώνευσης» θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, έστω για λίγες μέρες, κάποιες διευκρινήσεις:

Η τοποθέτηση ιθύνοντα της διοίκησης περί «συγχώνευσης ή διάλυσης» ενδεχομένως δεν αποσαφηνίστηκε κι έγινε στην προσπάθειά του να δοθεί έμφαση. Επειδή πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως λεπτό ζήτημα που ακόμα κι αν εξεταστεί ή «τρέξει» δεν θα αφορά στη διάλυση του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ αλλά στην απορρόφηση ενός άλλου ποδοσφαιρικού τμήματος, η έκφραση που χρησιμοποιήθηκε είχε τη λογική της συμπόρευσης όλων των δυνάμεων της Αιγιάλειας στο πλευρό του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ.

Η διοίκηση ήθελε να καταδείξει την κρισιμότητα της κατάστασης μέσα από την προσπάθεια που κάνει το τελευταίο διάστημα να κρατήσει ψηλά την ομάδα και να έχει καλύτερη πορεία -όπως αποδείχθηκε φέτος- η οποία δεν θα είναι εφάμιλλη της τελευταίας 8ετίας (2003-10). Με αυτή τη λογική η επεξήγηση αφορούσε την έμπρακτη συσπείρωση του κόσμου γύρω από την ομάδα, η οποία αν δεν υπάρχει ως κύτταρο ενός υγιούς οργανισμού, αυτομάτως δεν υπάρχει και κανένας λόγος να συνεχιστεί η επένδυση στην ομάδα με στόχο την άνοδό της.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Αποστόλης Ανδρούτσος, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και για κάποιο διάστημα η διάρκεια του οποίου επαφίεται στη διοίκηση δεν θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.