Ομαδική συνέντευξη Τύπου εν όψει ντέρμπι

Δύο ημέρες πριν το μεγάλο κρητικό ντέρμπι του ΑΟ Χανιά με τη Χερσόνησο, στο Εθνικό στάδιο, προπονητής και ποδοσφαιριστές του σωματείου παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.

Δύο ημέρες πριν το μεγάλο κρητικό ντέρμπι του ΑΟ Χανιά με τη Χερσόνησο, στο Εθνικό στάδιο, προπονητής και ποδοσφαιριστές του σωματείου παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου. Οι παριστάμενοι περιέγραψαν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΑΟ Χανιά, ενώ κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την καθοριστική αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν (όπως αναφέρονται στο σάιτ athletic radio):
Γιώργος Προμπονάς (προπονητής ΑΟΧ): «Είναι σημαντικό ματς για εμάς. Παίζουμε με μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, συν το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Ο τίτλος τελικός δόθηκε από εμάς, όχι γιατί παίζουμε με τη Χερσόνησο που είναι κρητικό ντέρμπι. Δόθηκε διότι στο σημείο που βρισκόμαστε, με όποιον και αν παίζαμε θα ήταν σημαντική η νίκη. Είμαστε συσπειρωμένοι και χρειαζόμαστε υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι μας, για να κερδίσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση που μας δείχνει όλη την εβδομάδα αλλά και τους Blue boys διότι πέραν των άλλων, κάνουν προσπάθειες να μας βοηθήσουν και υλικά…»

Αντώνης Βασαδάκης (παίκτης Α.Ο.Χανιά): «Κομβικό παιχνίδι για εμάς. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Είμαστε καλή ομάδα και θεωρώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε».

Βασίλης Γωνιωτάκης (παίκτης Α.Ο.Χανιά): «Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, όπως και όλα όσα ακολουθούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε 5 αγωνιστικές να κερδίσουμε και πρέπει να το κάνουμε τώρα. Έχουμε τρία ματς στην Κρήτη (Χερσόνησος, Πλατανιάς,Ασπρόπυργος) και πρέπει να κερδίσουμε τα δύο για να φτάσουμε κοντά στην σωτηρία μας που είναι και ο αποκλειστικός στόχος μας».

Δημήτρης Ραπτάκης (παίκτης Α.Ο.Χανιά): «Όλα τα ντέρμπι και ειδικά τα κρητικά είναι απρόβλεπτα. Απαιτείται συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη. Δεν παίζει κανένα ρόλο που ήμουν παίκτης της Χερσονήσου. Δεν με επηρεάζει αυτό. Σε όποια ομάδα παίζω, επιδιώκω να κερδίζω και αυτό θα κάνω και την Κυριακή. Η Χερσόνησος είναι ομάδα που παίζει αμυντικά και θα προσπάθήσουμε να την “ξεκλειδώσουμε” για να σκοράρουμε κάποιο γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.