Μαυρομάτης: «Σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα» (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Κηφισιάς, παρά την ήττα από την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μάρκος Μαυρομάτης με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Κηφισιάς, παρά την ήττα από την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μάρκος Μαυρομάτης με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα με ένα πολύ καλό σύνολο το οποίο έχει διαφορά από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Στόχος μας ήταν να την κοιτάξουμε στα μάτια, να αποδειχθούμε σκληρό καρύδι για αυτήν και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Παίξαμε ανοιχτό ποδόσφαιρο, παίξαμε επιθετικά, πετύχαμε δύο γκολ και θεωρώ ότι η ομάδα μου στάθηκε αξιοπρεπέστατα. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνιση. Το αποτέλεσμα μας στεναχωρεί λίγο γιατί δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ υπερτερεί στο ψηλό παιχνίδι αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Παρόλα αυτά είμαι υποχρεωμένος να συγχαρώ και τους παίκτες μου και την ομάδα μου αλλά και την ΑΕΚ, η οποία έδειξε πραγματικά ότι αξίζει να είναι εκεί που είναι και να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες», ήταν τα λόγια του προπονητή της Κηφισιάς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.