«Είμαστε απλήρωτοι από τον Αύγουστο»

Τέλος στην αποχή τους έβαλαν οι παίκτες του Μακεδονικού και επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Τέλος στην αποχή τους έβαλαν οι παίκτες του Μακεδονικού και επέστρεψαν στις προπονήσεις. Εντούτοις, με επιστολή τους στα ΜΜΕ την Τετάρτη γνωστοποιούν τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μιας και παραμένουν απλήρωτοι από τον Αύγουστο.

Αναλυτικά η επιστολή: «Οι ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουμε προς τον Τύπο και τον φίλαθλο κόσμο πως όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν στα Μέσα τις τελευταίες μέρες ήταν αναληθή και διαστρεβλωμένα. Η ομάδα απείχε από τις προπονήσεις την προηγούμενη βδομάδα και συγκεκριμένα τις ημερομηνίες 16/2, 17/2, 18/2, 19/2 και οι λόγοι είναι οι εξής:

Α) Προπονητικό team φυσιοθεραπευτές φροντιστές και ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι από τον Αύγουστο.

Β) Λειτουργικά προβλήματα όπως η έλλειψη ζεστού νερού, θέρμανσης, ιματισμού και άλλων βασικών παροχών, όπως επίδεσμοι, τέιπ κτλ. που θεωρούνται απαραίτητα σε μια επαγγελματική ομάδα.

Παρά τις προσπάθειες και τις κινητοποιήσεις των ποδοσφαιριστών, τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και όπως έγινε γνωστό δύσκολα θα λυθούν, διότι κανείς δεν συγκινήθηκε και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε αφού πρόεδρος και διοίκηση είναι απόντες από την αρχή της χρονιάς.

Ως επαγγελματίες πήραμε την απόφαση να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας παρά τις αντιξοότητες προστατεύοντας την προσωπικότητα μας και το πρεστίζ του Μακεδονικού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.