Ευχαριστίες προς Ζαφειρόπουλο

Ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον Νίκο Ζαφειρόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, εξέδωσε τη Δευτέρα η διοίκηση του Παναιγιάλειου.

Ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον Νίκο Ζαφειρόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, εξέδωσε τη Δευτέρα η διοίκηση του Παναιγιάλειου. Οι υπεύθυνοι της ομάδας του Αιγίου, τον ευχαριστούν για την προσφορά του και του εύχονται καλή συνέχεια.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ θέλει να ευχαριστήσει τον πρώην τεχνικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκο Ζαφειρόπουλο. Ο παλαίμαχος άσος έχει προσφέρει σπουδαίες στιγμές στην πορεία του Παναιγιαλείου στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας (2000-2002), έχει δεθεί με τον κόσμο και για τη διοίκηση θεωρείται ως ένα από τα εκλεκτά μέλη της ιστορίας του συλλόγου.

Η διοίκηση εύχεται καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική και προσωπική σταδιοδρομία του Νίκου Ζαφειρόπουλου, ενός ανθρώπου που θέλησε να βοηθήσει και βοήθησε την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει στη Γ’ Εθνική. Το ποδόσφαιρο δεν έχει λογική, είναι και αυτός ένας λόγος που το αγαπάμε και το υπηρετούμε, κι έτσι πολλές φορές οι διαφωνίες είναι μέρος του παιχνιδιού.

Εις το επανιδείν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.