“Δεν φεύγουν Στάικος κι Ιορδανίδης”

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης των Ιορδανίδη και Στάικου από τον Παναιγιάλειο.

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης των Ιορδανίδη και Στάικου από τον Παναιγιάλειο. Η διοίκηση της πελοποννησιακής ΠΑΕ διέψευσε τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει περί του αντιθέτου και μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε αυτήν αναφέρεται:  «Το ΤΑΠ Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει πως δεν τίθεται θέμα παραχώρησης, με οποιονδήποτε τρόπο, των ποδοσφαιριστών Ιορδανίδη και Στάικου. Οι επίδοξοι μνηστήρες μπορούν να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους, να ανακοινώνουν την επικείμενη απόκτησή τους, να στρώνουν κόκκινα χαλιά, ωστόσο όλα αυτά τα ευφάνταστα σενάρια απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Το ΤΑΠ Παναιγιάλειος Γ.Σ. δεν είχε ασχοληθεί και δεν επιθυμούσε να ασχοληθεί με τα όνειρα που κάνουν κάποιες άλλες ομάδες, ωστόσο, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Οι δύο ποδοσφαιριστές όπως και η διοίκηση της ομάδας διαψεύδουν κατηγορηματικά οτιδήποτε έχει να κάνει με ενδεχόμενη μετακόμισή τους.

Ο Στάικος και ο Ιορδανίδης βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και η πάγια τακτική του Παναιγιαλείου είναι να διατηρεί στις τάξεις του τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή το επιθυμούν κάποιοι.

Αν θέλουν οι επίδοξοι μνηστήρες ο Παναιγιάλειος διατίθεται να προτείνει, προς διευκόλυνση, άλλους παίκτες οι οποίοι όμως δεν ανήκουν στο δυναμικό του.

Αποχωρήσεις θα υπάρξουν αλλά θα έχουν να κάνουν με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας».

…Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.