Αιχμές των οργανωμένων του Ηρακλή για Θεοδωρίδη

Ανακοίνωση κατά του Πέτρου Θεοδωρίδη εξέδωσε η «Αυτόνομη Θύρα 10» τονίζοντας πως ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή προσπαθεί να επηρεάσει και τους υπόλοιπους συλλόγους προκειμένου να μην ανέβει στην Football League ο «Γηραιός».

Ανακοίνωση κατά του Πέτρου Θεοδωρίδη εξέδωσε η «Αυτόνομη Θύρα 10» τονίζοντας πως ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή προσπαθεί να επηρεάσει και τους υπόλοιπους συλλόγους προκειμένου να μην ανέβει στην Football League ο «Γηραιός».

Οι οπαδοί του Ηρακλή προχώρησαν και σε χαρακτηρισμούς αποκαλώντας τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ως «Πινοσέτ» των παραγόντων και «καταστροφέα» των ονείρων χιλιάδων οπαδών του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες μέρες ο επί 18 χρόνια!!! πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ μας, ο Πινοσέτ των παραγόντων, ο καταστροφέας των ονείρων τόσων χιλιάδων οπαδών του συλλόγου, αυτός που χάριζε κύπελλα στις ευνοούμενες ομάδες του κόμματος του, αυτός που προσπάθησε όσο λίγοι να διώξει το κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ από το γήπεδο ώστε να μετατρέψει την αγάπη μας σε μια βιοτεχνία (ουτέ καν βιομηχανία) παραγωγής ταλέντων, αυτός λοιπόν έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία επηρεασμού των προέδρων της «Football league» ώστε να ψηφίσουν αρνητικά στην επικείμενη ψηφοφορία της ΕΠΑΕ. Έχει βρεί πρόσφορο έδαφος ανάμεσα στους προέδρους κύριως των ομάδων της βορείου Ελλάδος (δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση) και συνεχίζει τις μηχανοραφίες με στόχο να μη βρεθεί αντιμέτωπος στη Β’ εθνική με τον ΗΡΑΚΛΗ!!!

Δε ξέρουμε αν τελικά φέτος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα μας εντός αγωνιστικών χώρων, για μας είναι το τελευταίο που απασχολεί. Άς είναι βέβαιος όμως οτι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ και μάλιστα πιο σύντομα από όσο φαντάζεται.
Οι μέρες του ’99 επιστρέφουν και τα «ξωτικά» του ΗΡΑΚΛΗ ακόμα σε χαιρετουν!!!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.