Συζήτησαν για τον σχεδιασμό

Σε συνάντηση των κορυφαίων στελεχών της διοίκησης του ΑΟ Γλυφάδας υπό τον πρόεδρο Γιώργο Καλογερόπουλο συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την πορεία της ομάδας στη νέα χρόνια ενώ παράλληλα έγινε και ο απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε.

Σε συνάντηση των κορυφαίων στελεχών της διοίκησης του ΑΟ Γλυφάδας υπό τον πρόεδρο Γιώργο Καλογερόπουλο συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την πορεία της ομάδας στη νέα χρόνια ενώ παράλληλα έγινε και ο απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε.

«Δυστυχώς η πορεία μας δεν ήταν ανάλογη των παροχών, των υποσχέσεων και των προσδοκιών» ήταν η πρώτη φράση του Καλογερόπουλου και πρόσθεσε: «Κάποιοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές μας απογοήτευσαν με την αδιαφορία τους, τη νοοτροπία τους και την παρουσία τους στην ομάδα σε ένα Πρωτάθλημα που θύμιζε τουρνουά με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να μπουν ούτε στα play offs απογοητεύοντας τόσο τη διοίκηση, όσο και τη μεγαλύτερη μερίδα των φίλων της ομάδας ενώ παράλληλα νιώσαμε έντονα στο πετσί μας από κάποιους υπερτιμημένους τον δημόσιο-υπαλληλισμό σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Προφανώς θεώρησαν την ανοχή και την ευγένεια αδυναμία μας. Ας είναι καλά».

«Προγειωθείτε στην οικονομική πραγματικότητα», ήταν η εντολή που έδωσε ο Καλογερόπουλος στους συνεργάτες του. «Δεν μπορεί η Ελλάδα και οι Έλληνες να υποφέρουν για τη βασική τους επιβίωση και η ΠΑΕ Γλυφάδας να μπαίνει σε διαδικασία αυξημένων αποδοχών σε ποδοσφαιριστές που δεν αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους και το τι αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα, θα πορευτούμε με νέα παιδιά που το κίνητρο τους θα είναι η διάκριση και όχι μόνο οι απόλαβες, να αποδείξουν, να προσφέρουν και τότε ας απαιτήσουν».

Εκτός των άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε στους συνεργάτες του τη δυσκολία που υπάρχει με τους χορηγούς της ομάδας αφού μειώθηκαν οι συμφωνίες σε πολύ μεγάλο ποσοστό από κάποιους, ενώ κάποιοι άλλοι δεν θα συμμετέχουν στη νέα περίοδο καθόλου στα δρώμενα της ΠΑΕ λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τους.
Για τη συνεργασία με ποδοσφαιριστές που θα επανδρώσουν το νέο ρόστερ, η διοίκηση αναφέρει πως έχουν γίνει κάποιες επαφές με παίκτες που θέλουν να έρθουν στην ομάδα και θεωρούνται ικανοί για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας χρόνιας, δεν αναφέρθηκαν όμως ονόματα.

Με εντολή Καλογερόπουλου τώρα, γίνεται ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ οι «δανεικοί» επιστρέφουν στις ομάδες τους. Γιάννης Κολοτούρος, Γιάννης Χώνος, Γιώργος Καζαντζής, Παναγιώτης Καραχάλιος, Γιώργος Πετρόπουλος, Άγγελος Τουρκοχωρίτης και Ιάσονας Κόκκαλης είναι ονόματα που θα φορούν την φανέλα του συλλόγου και την νέα περίοδο, ενώ οι Δημήτρης Τσιάτσιος, Μιχάλης Παγούδης και Κώστας Παραράς θα έχουν σύντομα συνάντηση με τη διοίκηση για να συζητηθεί η συνέχεια η όχι τις συνεργασίας των δυο πλευρών. Όλα θα εξαρτηθούν αν οι ποδοσφαιριστές αποδεχθούν την νέα τάξη πραγμάτων ή όχι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.