Ισοπαλία 2-2 στην Τσαριτσάνη

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Τσαριτσάνη, όπου ο τοπικός Οικονόμος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πανηλειακό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Τσαριτσάνη, όπου ο τοπικός Οικονόμος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πανηλειακό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ. Δύο φορές προηγήθηκαν οι Πυργιώτες αλλά οι Λαρισαίοι είχαν τις απαντήσεις. Από μία αποβολή για τις δύο ομάδες.

Οι Θεσσαλοί άρχισαν καλύτερα το ματς αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν στη συνέχεια και απείλησαν με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 37′, ο Τομαράς τροφοδότησε τον Κάλφα και εκείνος μετά από ατομική προσπάθεια και πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους γηπεδούχους στο 47′ οπότε και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Οικονόμου ωστόσο στο 61′ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με αυτογκόλ του Βάτση, που πιέστηκε από τον νεοεισελθώντα Παπαϊωάννου.

Η απάντηση του Πανηλειακού, πάντως, ήταν άμεση μιας και στο 66′ ανέκτησε το προβάδισμα με πλασέ του Θωνιάτη.
Στο 82′ έμειναν και οι φιλοξενούμενοι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σωτηρόπουλου επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Οικονόμος πέρασε μπροστά αναζητώντας την ισοφάριση και κατάφερε να φτάσει στο 2-2 με πλασέ του Παπαιωάννου έπειτα από ατομική προσπάθεια χαρίζοντας τον βαθμό στους γηπεδούχους.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάνης, Πρικάκης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Λεβνάιτς, Νικούλης (67′ Βούλγαρης), Μπανούσης, Παλάσκας (54′ Φλώρος), Κουλτσιάκης, Καράμπελας (58′ Παπαϊωάννου).
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Λόλας, Ακπαρίδης, Βάτσης, Θωνιάτης, Κάλφας (52′ Βαλαώρας), Κολόκας, Σωτηρόπουλος, Ταφαρλής, Τομαράς (71′ Μακρίδης), Τσετιροκλής (84′ Μανιάτης), Χιντζίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.