Κουτσοσπύρος: «Από Δευτέρα εξελίξεις με Ηρακλή»

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Χρήστου Κουτσοσπύρου στον Ηρακλή, όπως ανέφερε ο έμπειρος επιθετικός στο «Αθλητικό Metropolis».

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Χρήστου Κουτσοσπύρου στον Ηρακλή, όπως ανέφερε ο έμπειρος επιθετικός στο «Αθλητικό Metropolis».
Παράλληλα, ο παίκτης του Πιερικού εξέφρασε την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τις επαφές με τον Ηρακλή: «Γνωρίζω αρκετούς από την ομάδα, ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Ξέρω και τον πρόεδρο και έχω φιλική σχέση μαζί του. Ακόμη είναι αρχή αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά και να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ηρακλή. Είμαστε στο αρχικό στάδιο και είχα ένα ραντεβού με τον πρόεδρο σε φιλικό κλίμα. Περιμένουν να μάθουν που θα παίζει η ομάδα του χρόνου και αποφάσεις θα υπάρξουν από την άλλη εβδομάδα».

Για την χρονιά που τελείωσε για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής θα έπρεπε να ξεκολλήσει από εκεί. Δεν αρμόζει στην ιστορία του να αγωνίζεται εκεί. Αλλά είναι δύσκολη η κατηγορία. Υπάρχουν δυσκολίες και εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου».

Στον επίλογό του τόνισε: «Από τη Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο δικό μου θέμα και για την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Ηρακλής. Είναι πολύ δυσάρεστο που βρίσκεται εδώ η ομάδα, αφού θυμάμαι που είχα παίξει απέναντί του στο Καυταντζόγλειο και μάζευε 15.000 κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.