Λύση συνεργασίας με Αλεξίου

Δεν συνεχίζουν μαζί ο Οδυσσέας Αναγέννησης και ο Σάκης Αλεξίου! Η διοίκηση του σερραϊκού συλλόγου και ο έμπειρος προπονητής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους μετά και τη συντριβή από τον Βατανιακό.

Δεν συνεχίζουν μαζί ο Οδυσσέας Αναγέννησης και ο Σάκης Αλεξίου! Η διοίκηση του σερραϊκού συλλόγου και ο έμπειρος προπονητής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους μετά και τη συντριβή από τον Βατανιακό, που έφερε την ομάδα της Μακεδονίας σε δύσκολη θέση, ενώ τη θέση του θα πάρει ο συνεργάτης του, Παναγιώτης Ανδρέου.
Ο Αλεξίου μίλησε στην ιστοσελίδα serressport.gr και επισήμανε ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα… σοκ για να αλλάξει η ψυχολογία: «Κάτι έπρεπε να γίνει μετά τη σημερινή ήττα μήπως και αλλάξει κάτι στην ομάδα. Αγαπάω τον Οδυσσέα για αυτό και θέλησα πάρω αυτή την απόφαση. Μήπως και αλλάξει κάτι, μήπως και μπορέσει η ομάδα στα τελευταία παίχνίδια να σώσει την παρτίδα γιατί μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες. Η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ και αυτό έπρεπε να γίνει», είπε ο Αλεξίου. Και συμπλήρωσε: «Ήταν δική μου απόφαση αλλά την συζήτησα όπως πάντα και με τον πρόεδρο. Του το είχα προτείνει και παλαιότερα αλλά δε το είχε δεχθεί. Τώρα συμφωνήσαμε πως αυτό πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδας. Άξιζε πολλά περισσότερα ο Οδυσσέας από τη θέση που βρίσκεται τώρα και εύχομαι να μπορέσει στο τέλος να καταφέρει κάτι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.