ΠΣΑΠ: «Επιστολή για την εκκίνηση της Γ’ Εθνικής» (pic)

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, που μαζί με την ΕΠΟ θα στείλουν στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά αίτημα να διεξαχθεί ευρεία τηλεδιάσκεψη, με θέμα το πώς και πότε θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΣΑΠ μετά από αίτημα επιτροπής ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία, κατανοώντας την ανησυχία τους και έχοντας ως αρχή τη βελτίωση του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνέβαλε στην υλοποίηση τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ της ΕΠΟ που εκπροσωπήθηκε από το μέλος της εκτελεστικής της επιτροπής κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, εκπροσώπων των 10 ομίλων της Γ’ Εθνικής και του Συνδέσμου μας, με την παρουσία του προέδρου του Γιώργου Μπαντή.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ και η επιτροπή των ποδοσφαιριστών μετέφεραν στον κ. Διακοφώτη την αγωνία τους και τον έντονο προβληματισμό τους για τη διακοπή του πρωταθλήματος, όπως και τις επιπτώσεις που τους προκαλεί η μακροχρόνια αποχή τους από τους αγωνιστικούς χώρους και ζήτησαν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, που τελείται υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Ο κύριος Διακοφώτης από την πλευρά του μας μετέφερε τη δέσμευση της Ομοσπονδίας πως θα πράξει ότι είναι εφικτό, ώστε με το νέο έτος να αρχίσει ξανά και ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Μάλιστα αποφασίστηκε από κοινού, ΠΣΑΠ, ΕΠΟ και επιτροπή των ποδοσφαιριστών, να στείλουν στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά αίτημα να διεξαχθεί ευρεία τηλεδιάσκεψη, με θέμα το πώς και πότε θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Σύνδεσμός μας πάντα θα δηλώνει παρών και θα στέκεται αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή πρωτοβουλία λαμβάνεται, για τη βελτίωση και ανάδειξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και ευρύτερα του αθλητισμού».

Η ανάρτηση:

?Ο ΠΣΑΠ μετά από αίτημα επιτροπής ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία, κατανοώντας την ανησυχία τους…

Δημοσιεύτηκε από ΠΣΑΠ 1976 – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στις Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.