Γροντής: “Υπάρχει πλάνο στον Πανιώνιο”

Ο Δημήτρης Γροντής τόνισε πως υπάρχει πλάνο για την επόμενη ημέρα του Πανιωνίου και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας.

Ο Δημήτρης Γροντής τόνισε πως υπάρχει πλάνο για την επόμενη ημέρα του Πανιωνίου και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε πως ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας είναι άκρως επαγγελματικός. Ο Γροντής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την επόμενη ημέρα του Πανιωνίου: “Ο Πανιώνιος είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες. Υπάρχει ένα πλάνο, τα παιδιά που έχουν αναλάβει να τρέξουν την ομάδα, ο Μανιάτης και ο Σπυρόπουλος, είναι προσωπικότητες που έχουν προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο. Γίνεται μια καλή προσπάθεια στον σύλλογο. Ο Πανιώνιος δεν είναι σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα είναι επαγγελματικός”.

Για τον στόχο της εφετινής σεζόν: “Στόχος είναι να ανέβει η ομάδα το συντομότερο δυνατό στη μεγάλη κατηγορία και να κρατήσει ζεστό τον κόσμο της. Οι δύσκολες καταστάσεις είναι αυτές που ξεχωρίζουν τις μεγάλες ομάδες και πιστεύω πως όλη αυτή δύσκολη συγκυρία θα συσπειρώσει την ομάδα. Χρειάζεται υπομονή σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες για τον σύλλογο καταστάσεις. Πιστεύω πως όλα θα πάρουν το δρόμο τους και ο Πανιώνιος θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, στη μεγάλη κατηγορία”.

Για το ρόστερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης: “Η ομάδα έχει αρχίσει με νεαρά παιδιά και προπονητή τον Δημήτρη Κοροπούλη. Έχει και κάποια πιο έμπειρα παιδιά, όπως ο Κοντοές κι εγώ. Πιστεύω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τα στοιχεία που βγάζουμε είναι πολύ θετικά. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.