Εδεσσαϊκός: «Ο ρίψασπις Κυζιρίδης έχει το θράσος και μιλάει!»

Η ομάδα τον κατηγορεί ότι «έφυγε σαν κλέφτης!».

Συνέχεια στην κόντρα με τον πρώην παίκτη του συλλόγου, Γρηγόρη Κυζιρίδη, έδωσε ο Εδεσσαϊκός, απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του 32χρονου!

Η ανακοίνωση:

«Ο ΡΙΨΑΣΠΙΣ ΈΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ

Την απάντηση του στην ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού δημοσίευσε ο ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Κυζιριδης σχετικά με την αποχώρηση του από την ομάδα. Δυστυχώς, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επιστρατεύει ένα σωρό ψέματα και αστείες δικαιολογίες. Ισχυρίζεται πως ο πρόεδρος υποσχέθηκε ότι με τα λεφτά από το στοίχημα θα πληρωνόταν δύο και τρεις μισθοί. Πώς όμως μπορούσε να γίνει αυτό, όταν το ποσό από το στοίχημα επαρκεί για μία μόνο μισθοδοσία, δεν μας το εξηγεί.

Εκτός από τον Χριστό δεν γνωρίζουμε άλλη περίπτωση που κάποιος μπορούσε να πολλαπλασιάσει άρτους, ιχθύες και εν προκειμένω χρήματα. Ισχυρίζεται ο κ. Κυζιριδης ότι συγκρατούσε τους συμπαίκτες του για να μην απεργησουν. Παρόλα αυτά τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του απείχαν από τις προπονήσεις. Ο ίδιος μάλιστα δύο φορές απείχε με δική του πρωτοβουλία από τις προπονήσεις ενώ οι συμπαίκτες του προπονούνταν κανονικά. Αποσιωπά ο κ. Κυζιριδης ότι την Τετάρτη 1/3/2023 δεν προσήλθε στην προπόνηση δηλώνοντας ότι αν δεν πληρωθεί αποχωρεί από την ομάδα και την επόμενη ημέρα, αφού έμαθε ότι κατατέθηκαν τα χρήματα από το στοίχημα, ήρθε στην προπόνηση.

Επίσης αποσιωπά ότι την επόμενη ημέρα, μόλις του καταβλήθηκε ένας ολόκληρος μισθός, δήλωσε ότι αυτό τον προσβάλει και έκανε ατομική προπόνηση. Τέλος αποσιωπά ότι έφυγε σαν κλέφτης, χωρίς να ενημερώσει και χωρίς να αποχαιρετήσει. Παρεπιπτόντως, γιατί αποφεύγει να πει ότι τις προηγούμενες χρονιές εισέπραξε ακέραια όσα συμφωνήσαμε; Η φετινή καθυστέρηση πληρωμής μιας μισθοδοσίας ήταν αρκετή για να εγκαταλείψει την ομάδα και συμπαίκτες του; Όσον αφορά τους ισχυρισμούς του για οργανωτικές αδυναμίες, για ελλείψεις σε ιματισμό, μπάλες και …. κώνους είναι ανάξια σχολιασμού. Πραγματικά δεν περιμέναμε να επιστρατεύσει τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Αναγνωρίζουμε την προσφορά οποιουδήποτε συμμετείχε στην ομάδα μας. Δεν ανεχόμαστε όμως να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να αποκρύπτεται η αλήθεια από οποιονδήποτε».

Θυμίζουμε πως ο Κυζιρίδης είχε δηλώσει:

Ήρθε η στιγμή να αναφερθώ από τη δική μου μεριά για την “αδικαιολόγητη απόφασή” μου να αποχωρήσω από τον Εδεσσαϊκό.

Οι λόγοι είναι οικονομικοί και οργανωτικοί. Ο πρόεδρος κ. Μυλωνάς μας είχε διαβεβαιώσει οτι μόλις η ομάδα εισέπραττε τα χρήματα από τη ΓΓΑ, επρόκειτο να πληρωθούν οφειλόμενοι μισθοί, από δυο ως τρεις, ώστε να εξοφληθούμε. Ήταν λόγια του προέδρου προς εμάς. Αθετήθηκαν οι υποσχέσεις πληρωμών. Κάποιοι πήραν έναντι, κάποιοι ένα μισθό και κάποιοι καθόλου.

Εδώ και ένα μήνα κρατούσα τα παιδιά από ενδεχόμενη αποχή από τις προπονήσεις, ζητώντας τους να κάνουν υπομονή. Ήμουν ο άνθρωπος που συγκρατούσα τους συμπαίκτες μου σε δυσμενείς συνθήκες στην καθημερινότητα. Για παράδειγμα, υπήρχε ελλιπής ρουχισμός, δεν είχαμε αντιανεμικά για κακοκαιρία και βροχές, η προπόνηση γινόταν με 8 μπάλες, το γήπεδο ήταν μπετόν, υπήρχε έλλειψη σε επάρκεια κώνων, ενίοτε και ζεστό νερό για μπάνιο στα αποδυτήρια.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι κακές. Η κατάσταση για εμένα προσωπικά δεν ήταν βιώσιμη. Άφηνα άλλες υποχρεώσεις στην άκρη και είχα απώλειες επί προσωπικού και σε οικονομικό επίπεδο. Όσον αφορά την οργάνωση, δεν συνάδει δυστυχώς με το όνομα και την ιστορία του Εδεσσαϊκού σε καμία περίπτωση. Επειδή ήμουν εκ των αρχηγών, οι παίκτες τα έλεγαν σε μένα και εγώ έβγαινα μπροστά και μιλούσα.

Ευχαριστώ το φίλαθλο κόσμο για τη στήριξή του προς τον πρόσωπο αυτά τα 2.5 χρόνια στην ομάδα. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με πράξεις και ήμουν η πρώτη ανανέωση όταν δεν υπήρχε τίποτα ακόμα το φθινόπωρο, κανείς άλλος στο ξεκίνημα της φετινής προσπάθειας. Ήμουν εκεί, αλλά αντί να ακούσω ευχαριστώ για την προσφορά μου και το ρόλο μου και εκτός γηπέδου, βρέθηκα… αδικαιολόγητα να αποχωρώ από την ομάδα. Και η ντροπή, ντράπηκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.