Έμεινε στη Φούτμπολ Λιγκ αλλά με -11 βαθμούς!

Μένει στη Φούτμπολ Λιγκ 2 ο Αετός Σκύδρας ωστόσο θα αρχίσει τη νέα σεζόν με μείον 11 βαθμούς!

Μένει στη Φούτμπολ Λιγκ 2 ο Αετός Σκύδρας ωστόσο θα αρχίσει τη νέα σεζόν με μείον 11 βαθμούς!
Την Τετάρτη η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση των Μακεδόνων κατά της απόφασης του υποβιβασμού τους για την υπόθεση των «στημένων».

Συγκεκριμένα, η Δευτεροβάθμια Επιτροπή τιμώρησε με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών και πρόστιμο 40.000 ευρώ την ομάδα της Πέλλας. Ακόμη στον πρόεδρο του ΤΑΠ, Ιωάννη Ναυρινιάδη, επιβλήθηκε πρόστιμο 40.000 ευρώ, ποινή απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που αφορά στο ποδόσφαιρο για τρία χρόνια καθώς και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο χρόνια.
Σημειώνεται πως ο Αετός είχε ήδη τιμωρηθεί με -5 βαθμούς από το περσινό Πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι θα αρχίσει το νέο Πρωτάθλημα με -11 βαθμούς.

Η απόφαση της Επιτροπής αναλυτικά: «Δέχθηκε τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΤΑΠ Αετός Σκύδρας και του προέδρου αυτού Ιωάννη Ναυρινιάδη κατά της υπ’ αριθμόν 318/1-11-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενωσης Β’-Γ’ Εθνικής. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση κατά το κεφάλαιο αυτής που αφορά του εκκαλούντες. Διακρατεί και δικάζει, κατά τούτο, κατ’ ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι τέλεσαν οι εκκαλούντες την αποδιδόμενη πράξη. Επιβάλλει στο ΤΑΠ Αετός Σκύδρας χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και, κατά πλειοψηφία, ποινή αφαίρεσης έξι (-6) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της περιόδου 2011-2012. Στον πρόεδρο του ΤΑΠ Αετός Σκύδρας Ιωάννη Ναυρινιάδη επιβάλλει χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που αφορά το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) χρόνια». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.