Κισσαμικός: «Ευχαριστούμε τον Ενγκουέμ για την προσφορά του»

Ο Αλμπέρτο Ενγκουέμ ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο, στη μεγαλύτερη ως τώρα μεταγραφή της ποδοσφαιρικής του καριέρας με την πρώην, πλέον, ομάδα του να ευχαριστεί για την προσφορά του με επίσημη ανακοίνωση.

Ο Αλμπέρτο Ενγκουέμ ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο, στη μεγαλύτερη ως τώρα μεταγραφή της ποδοσφαιρικής του καριέρας με την πρώην, πλέον, ομάδα του να ευχαριστεί για την προσφορά του με επίσημη ανακοίνωση.

Ο Κισσαμικός κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Γ΄ Εθνική, τερματίζοντας στην τέταρτη του πέμπτου ομίλου, με σημαντικούς του παίκτες να συνεχίζουν σε συλλόγους της Σούπερ Λίγκας. Το δυναμικό του ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο για τα δεδομένα της κατηγορίας κι αποτελεί, σαφέστατα, τιμητικό γεγονός πώς μετά τους Ντεντάκη (πήρε μεταγραφή στον Πλατανιά) και Χολέβα (αντίστοιχα στον Πανιώνιο) ένας ακόμη ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει στη μεγάλη κατηγορία της Ελλάδας.

Ο Αλμπέρτο Ενγκουέμ αποτελεί παίκτη του Ατρόμητου πλέον και ο Κισσαμικός αποχαιρέτησε το πρώην στέλεχός του με επίσημη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αλμπέρτο Ενγκουέμ.

Μετά τους Ντεντάκη, Χολέβα, ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής γίνεται ο τρίτος που είχε σαν σκαλοπάτι τον Κισσαμικό για να κάνει το άλμα στην καριέρα του για ομάδα Super League, γεγονός σαφώς τιμητικό για τον Σύλλογό μας. Ευχαριστούμε τον Αλμπέρτο για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχιση της καριέρας του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.