«Πεντάρα» σε λάτιν ρυθμούς

Με τον Αλεξάντερ Ντακόλ να σημειώνει χατ τρικ η ΑΕΚ συνέτριψε 5-0 τον Άγιο Νικόλαο και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ' εθνικής.

Με τον Αλεξάντερ Ντακόλ να σημειώνει χατ τρικ η ΑΕΚ συνέτριψε 5-0 τον Άγιο Νικόλαο και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ’ εθνικής.
Ο Βραζιλιάνος για άλλο ένα παιχνίδι ήταν ο πρωταγωνιστής του δικεφάλου σκοράροντας τρεις φορές στο 43ο λεπτό, στο 60′ και στο 83ο λεπτό.

Η Ένωση παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι με αυτό του δευτέρου ημιχρόνου να αφήνει ικανοποιημένους τόσο τον κόσμο της ομάδας που για ακόμα ένα ματς είχε έντονη παρουσία στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, όσο και τον Τραϊανό Δέλλα που είδε αρκετά από τα στοιχεία του παιχνιδιού που ζητάει από τους παίκτες του να βγαίνουν στο χορτάρι.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ δοκίμασε στο πρώτο ημίχρονο να παίξει με δίδυμο Μπρέσεβιτς, Ντακόλ στην επίθεση σε σύστημα 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή. Ένα σύστημα που σίγουρα δεν απέδωσε και δεν άφησε ικανοποιημένο τον Δέλλα καθώς και ο Μπρέσεβιτς είναι αργός και δεν απειλεί την αντίπαλη εστία αλλά και ο Ντακόλ δεν  αποδίδει πολύ καλά ερχόμενος από πίσω.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως με την είσοδο του Πλατέλα αντί του Μπρέσεβιτς και την αλλαγή του συστήματος σε 4-2-3-1 βελτίωσε κατά πολύ την εικόνα της ΑΕΚ που είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας μεγαλύτερη ενέργεια και περισσότερα τρεξίματα, ενώ με τον Ντακόλ στην κορυφή έγινε πολύ πιο απειλητική αλλά και αποτελεσματική.
Ο «δικέφαλος ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησε με τον Γεωργέα να βγάζει πολύ όμορφη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Αγ. Νικολάου και τον Πεταυράκη που είχε προωθηθεί να πλασάρει και να ανοίγει το σκορ.

Στο 43′ ο Ντακόλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, στην ποινή που κέρδισε  ο Γροντής.
Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή της ΑΕΚ ήταν καθολική και με τον Ντακόλ στο 60ο λεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 73′ ο Πλατέλλας  από κοντά και ύστερα από πάσα του Γεωργέα έγραψε το 4-0 για να ολοκληρώσει το πάρτι και πάλι ο Ντακόλ με το τρίτο προσωπικό του γκολ στο 83ο λεπτό.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας (59` Κορδέρο), Τσιρίλο, Σταθάκης, Γεωργέας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (46` Πλατέλλας), Ανάκογλου, Γροντής (79` Παυλής).
Άγιος Νικόλαος (Στάθης Νεκτάριος): Κασσωτάκης, Πηγιάκης (75` Φαγάς), Μουτάκης, Κ. Κοκολάκης, Δέλλιος, Χρηστάκης, Τσωνίδης, Καουκάκης, Λεπτοκαρύδης, Γ. Κοκολάκης, Κρανιάτης (74` Χατζάι).

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.