Σταθόπουλος: «Κρατάμε την καλή εμφάνιση»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Απόλλωνα στο φιλικό με τον ΟΦΗ αλλά και τη γενικότερη παρουσία των παικτών του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας δηλώνει ο Στάθης Σταθόπουλος.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Απόλλωνα στο φιλικό με τον ΟΦΗ αλλά και τη γενικότερη παρουσία των παικτών του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας δηλώνει ο Στάθης Σταθόπουλος.

Ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» αναφερόμενος στη συνάντηση με τους Κρητικούς τόνισε (στο σάιτ apollon1891.gr): «Ήταν αγώνας υψηλού επιπέδου και αυτό βοήθησε και τις δύο ομάδες να παίξουν καλά. Ο ΟΦΗ, παρά τις δυσκολίες που πέρασε, είναι ποιοτική ομάδα και αυτό το γεγονός έδωσε κίνητρο και σε εμάς με αποτέλεσμα να παρουσιαστούμε δυνατοί και στα δύο ημίχρονα. Η αλήθεια είναι πως δικαιούμασταν ένα ακόμα γκολ αλλά τελικά αντί να σκοράρουμε δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα στο φινάλε. Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να μας απασχολεί το αποτέλεσμα αλλά ο τρόπος που ήρθε αυτό. Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε τη δουλειά».

Και κατέληξε ως εξής: «Τελειώσαμε και την πέμπτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας και το ευχάριστο είναι πως δεν έχουμε κανέναν σοβαρό τραυματισμό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και έχουμε το χρόνο για να βελτιωθούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει εν όψει των επίσημων υποχρεώσεών μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.