Δίνει πάλι ευκαιρίες ο Δέλλας

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να δώσει νέες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής φέτος, στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνανιών για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής (16:00).

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να δώσει νέες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής φέτος, στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνανιών για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (16:00). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση, με τον Έλληνα τεχνικό να περιμένει από ορισμένους παίκτες να αποδείξουν, πως αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της Ένωσης τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 37χρονος προπονητής έχει ήδη ξεκινήσει να δίνει ευκαιρίες στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, όπως έγιναν και στις αναμετρήσεις με το Αιγάλεω και Περαμαϊκό. Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τον Ντούνη στην εστία και με τους Τζανετόπουλο και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Αργυρίου και Τσουμάγκας θα είναι οι δυο μπακ.

Ο Ρόβας θα είναι ο αμυντικός μέσος με τους Παληαρούτα και Γροντή να αγωνίζονται μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι. Οι Ράμα, Πλατέλλας και Πεταυράκης θα είναι οι τρεις επιθετικοί για την ΑΕΚ. Ενδεικτικό είναι πως οι «κιτρινόμαυροι» ταξίδεψαν στην Κρήτη, χωρίς κάποιον κλασσικό επιθετικό στη διάθεση του Δέλλα, καθώς όλοι οι παίκτες που έχει η Ένωση για τη συγκεκριμένη θέση, έμειναν εκτός αποστολής. Στο πλευρό της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα θα βρεθούν και οι φίλαθλοι της ομάδας, που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο του Γάλλου στο Ρέθυμνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.