Οργισμένοι οι φίλοι του Παναιγιάλειου

Οι οπαδοί του Παναιγιάλειου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής.

Οι οπαδοί του Παναιγιάλειου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Την Τεταρτη 20/07 η Πρωτοβαθμια Πειθαρχικη Επιτροπη της Football League/2 εβγαλε ενα πορισμα «ΟΧΕΤΟΣ» για την ομαδα μας. Μια αποφαση ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ – ΑΔΙΚΗ κυριως ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ εις βαρος ενος Συλλογου, με 84 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ στο Ελληνικο ποδοσφαιρικο στερεωμα. Την ωρα που οι ΝΟΜΟΙ ειναι για να εφαρμοζονται και να επικρατει το ΔΙΚΑΙΟ και το ΝΟΜΙΜΟ σε ολα τα επιπεδα, η αρμοδια Πειθαρχικη Επιτροπη της ΕΙΜ εκλεισε τα ματια, καταδικαζοντας τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ με υποβιβασμο! Αποφαση παντελως ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΦΩΡΗ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ βαση του ΚΑΠ ο οποιος αναφερεται επακριβως και ρητα σε καθε παρανομη πραξη που αφορα τα ποδοσφαιρικα σωματεια. Η περιπτωση της κατηγοριας με παρατυπα εγγραφα για πλαστη ασφαλιστικη ενημεροτητα, υπαγεται ρητα στο ΑΡΘΡΟ 20 που αναφερει:
1) «ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΣΤΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ Η ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΝΟΜΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ:
α) ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ 6 ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ 8000 ΕΩΣ 20.000 ΕΥΡΩ.
β) ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΗ 20.000 ΕΩΣ 100.000 ΕΥΡΩ.
ΕΑΝ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ 15.000 ΕΩΣ 50.000 ΕΥΡΩ».

Η ετημηγορια ομως ηταν να υπαχθουμε στο ΑΡΘΡΟ 26 που κανει λογο για ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!! Αν οι νομοι ειναι για να αλλαζουν βαση «ΔΥΝΑΜΗΣ», «ΕΞΟΥΣΙΑΣ» απο τη μια και τιμωριας Συλλογων με υποβιβασμο εντελως ΠΑΡΑΤΥΠΑ απο την αλλη, θεωρουμε πολυ απλα οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ! Πιστευουμε επιθυμουμε τη καθαρση σε ολο το φασμα των Πρωταθληματων, αλλα οι διαταξεις και οι νομοι πρεπει να εφαρμοζονται ΙΣΟΤΙΜΑ! «ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ» εχουν τελεσει επι δεκαετιες σχεδον ολες οι “μεγαλες” ομαδες, χωρις ομως να υπαρχει αναλογη “ευαισθησια” στα κυριαρχα οργανα της ΕΠΟ και τις επιτροπες της.

Σε συναρτηση ολων των παραπανω, εχουμε τη πεποιθηση οτι η Επιτροπη Εφεσεων της ΕΠΟ την Τεταρτη 27/07, θα διορθωσει το ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ αυτο λαθος που ειναι σε βαρος της ομαδας μας (βαση του αθλητικου νομου) θα εφαρμοσει εστω τωρα το ΝΟΜΟ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.