Τέλος και επίσημα ο Γράφας

Η διοίκηση της Κηφισιάς εξέδωσε την Τρίτη (29/10) επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον τεχνικό Θωμά Γράφα.

Η διοίκηση της Κηφισιάς εξέδωσε την Τρίτη (29/10) επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον τεχνικό Θωμά Γράφα.

Οι Κηφισιώτες ευχαρίστησαν τον 43χρονο τεχνικό για την προσφορά του στο σύλλογο καθώς με την παρουσία του στον πάγκο η Κηφισιά διέγραψε εξαιρετική πορεία φτάνοντας μέχρι τη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας της περασμένης Κυριακής με τον Ηλυσιακό στο Ζηρίνειο Στάδιο ήταν ο τελευταίος για τον Θωμά Γράφα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο σύλλογός μας έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το… βήμα παραπάνω. Η ΑΕ Κηφισιάς ευχαριστεί τον Θωμά Γράφα για την προσφορά του στο σωματείο, καθ’ όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας του, ενώ του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Πλέον, η Κηφισιά βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του ανθρώπου που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.