Προχωράει για τον Παπαδόπουλο

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει για την επίτευξη συμφωνίας με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει για την επίτευξη συμφωνίας με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης είναι αποφασισμένοι να εντάξουν τον έμπειρο επιθετικό στο έμψυχο δυναμικό τους, καθώς θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει σημαντική στον τομέα του σκοραρίσματος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα τον παραχωρήσει, μόνο σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους και παίκτες που έχουν την απαραίτητη εμπειρία, για την επίτευξη του βασικού στόχου τη νέα σεζόν, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League. Πέρα από τον Παπαδόπουλο, στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται και ο Κώστας Κατσουράνης. Η Ένωση δεν έχει εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη προσπάθεια και τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες κινήσεις για την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Κατσουράνης είναι προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος επιθυμεί την επιστροφή του Έλληνα παίκτη στην Ένωση.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» μελετούν και άλλες περιπτώσεις παικτών, τόσο από την εγχώρια, όσο και από την ξένη αγορά, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας, εν όψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, ο Τραϊανός Δέλλας θα αποφασίσει σύντομα, ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ της ΑΕΚ και ποιοι θα αποχωρήσουν από αυτό στο τέλος της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.