Δέλλας: «Αγχωθήκαμε αλλά…»

Η ισοφάριση του Αγίου Νικολάου φόρτωσε προς στιγμή με άγχος του παίκτες της ΑΕΚ, ωστόσο η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική, όπως τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας.

Η ισοφάριση του Αγίου Νικολάου φόρτωσε προς στιγμή με άγχος του παίκτες της ΑΕΚ, ωστόσο η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική, όπως τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας.

«Από το πρώτο λεπτό είχαμε την υπεροχή. Δεν πετύχαμε γκολ από το πέναλτι. Στη συνέχεια πάντως δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, ανοίξαμε σκορ, αλλά από μια στημένη φάση δεχθήκαμε την ισοφάριση. Αυτό μας άγχωσε και φάνηκε μέσα στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του τεχνικού της «Ένωσης» που συμπλήρωσε:

«Στο β” ημίχρονο μπήκαμε πιο ζωντανά. Οι παίκτες είχαν την απόλυτη υπεροχή, επιβλήθηκαν κατά κράτος του αντιπάλου και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σ’ αυτό το ματς».

Ο προπονητής του Αγίου Νικολάου, Γιώργος Καβουσάνος, δήλωσε με τη σειρά του:

«Δεν έχει μεγάλη σημασία αν μας αξίζει το σκορ ή όχι. Επήλθε σ’ εμάς πιο γρήγορα η κούραση απ’ ότι στον αντίπαλο κι αυτό ήταν απολύτως λογικό. Η ΑΕΚ έχει πιο ποιοτικούς παίκτες.  Εμείς σταθήκαμε καλά στην άμυνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μείναμε με δέκα παίκτες από το Α’ ημίχρονο, γεγονός που μας έκανε να κουραστούμε ακόμα πιο γρήγορα.
 
Φάνηκε και πάλι η διαφορά της ΑΕΚ, αφού είναι τεράστια σε σχέση με όλες τις ομάδες του ομίλου μας. Θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΚ να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα εκεί που ανήκει. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.