Επαφές της ΑΕΚ με τη Λεβερκούζεν

Σε επαφές με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο ομάδων και της ανταλλαγής απόψεων και τεχνογνωσίας σχετικά με το ποδόσφαιρο.

Σε επαφές με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο ομάδων και της ανταλλαγής απόψεων και τεχνογνωσίας σχετικά με το ποδόσφαιρο. Τις επαφές έχει αναλάβει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε επαφές με τον γενικό διευθυντή των «ασπιρινών», Μίκαελ Ρέσκε. Οι δυο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας στο άμεσο μέλλον και τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το αν θα προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Η Ένωση είχε έρθει σε επαφή και με την Άουγκσμπουργκ, για τον ίδιο λόγο, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες επαφές και με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να υπάρξει μια συνεργασία σχετικά με την τεχνογνωσία, πάνω στην οποία μπορεί να βασιστεί η ΑΕΚ, στη νέα προσπάθεια που καταβάλει.

Από εκεί και πέρα, ο Τραϊανός Δέλλας συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Θύελλα Ραφήνας. Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» και η προσοχή του είναι στραμμένη στον Βασίλη Ρόβα, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.