Στο “Γουέμπλεϊ” η Μπέρμιγχαμ

Με γκολ του Γκάρντνερ στην παράταση, η Μπέρμιγχαμ νίκησε 3-1 τη Γουέστ Χαμ και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Στον τελικό του Λιγκ Καπ μετά από δέκα χρόνια θα επιστρέψει η Μπέρμιγχαμ, που νίκησε 3-1 τη Γουέστ Χαμ στην παράταση του επαναληπτικού του “Σεντ Άντριους”.

Τα “σφυριά” προηγήθηκαν με τον Κόουλ, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου παιχνιδιού με γκολ των Μπόιερ (59′) και τζόνσον (79′), με αποτέλεσμα ο ημιτελικός να οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί, τη λύση στην Μπέρμιγχαμ έδωσε ο Γκάρντνερ, ο οποίος σκόραρε στο 94′ και χάρισε στην ομάδα του το “εισιτήριο” για τον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου στο “Γουέμπλεϊ”.

Αντίπαλος της Μπέρμιγχαμ στον τελικό θα είναι η Άρσεναλ, με την ομάδα του ΜακΛις, που είναι φυσικά το αουτσάιντερ, να ονειρεύεται την κατάκτηση του δεύτερου Λιγκ Καπ στην ιστορία της μετά το “παρθενικό” του μακρινού 1963.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ (ΜακΛις): Φόστερ, Ρίτζγουελ, Καρ, Γίρανεκ, Τζόνσον, Φέργκιουσον, Μπόιερ, Γκάρντνερ (101′ Μέρφι), Λάρσον (101′ Μποσζούρ), Ντερμπισάιρ (46′ Ζίγκιτς), Τζερόμ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Γκραντ): Γκριν, Μπριτζ, Σπέκτορ (106′ ΜακΚάρθι), Άπσον, Τόμκινς, Μπόα Μόρτε, Φομπέρ, Πάρκερ, Νόουμπλ, Κόουλ, Χάινς (71′ Ντάιερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.