Έφυγε υπερήφανος

Ο Ίαν Μακ Πάρλαντ αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Ίπσουϊτς μετά τη νίκη 1-0 επί της Αρσεναλ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ

Ο Ίαν Μακ Πάρλαντ αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Ίπσουϊτς μετά τη νίκη 1-0 επί της Αρσεναλ στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Έτσι κι αλλιώς ο 50χρονος Σκωτσέζος είχε αναλάβει προσωρινά το τιμόνι μετά την απόλυση του Ρόι Κιν.
 
Ο Πάρλαντ παραχώρησε τη θέση του στον Πολ Τζιούελ αλλά πριν φύγει θεώρησε καθήκον του να τους ευχαριστήσει για τη μεγάλη χαρά που του έδωσαν. «Τα έδωσαν όλα. Ήταν φανταστικοί και έδειξαν χαρακτήρα. Το ήξερα ότι μπορούσαν να τα καταφέρουν” είπε ο Πάρλαντ, ο οποίος λίγες μέρες πριν είχε γνωρίσει τη συντριβή (7-0) από την Τσέλσι.

“Τους είπα να προσπαθήσουν να μείνουν όσο περισσότερο μπορούσαν στο 0-0 και με λίγη τύχη θα μπορούσε να έρθει και το γκολ μας, όπως και έγινε. Φεύγω από την ομάδα τώρα. Είμαι πολύ καιρό στο ποδόσφαιρο και ξέρω ότι ο Πολ Τζιούελ είναι ένας ικανός προπονητής και θα αφήσει έργο στην ομάδα” τόνισε αναφερόμενος στο διάδοχό του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.