Αποχαιρέτησε και η Τσέλσι!

Μετά την Άρσεναλ και η Τσέλσι έμεινε εκτός προημιτελικών του αγγλικού Λιγκ Καπ, χάνοντας 5-4 στα πέναλτι από την Στόουκ. Προκρίσεις με τον ίδιο τρόπο για Έβερτον και Χαλ.

Μετά την Άρσεναλ και η Τσέλσι έμεινε εκτός προημιτελικών του αγγλικού Λιγκ Καπ, χάνοντας 5-4 στα πέναλτι από την Στόουκ. Προκρίσεις με τον ίδιο τρόπο για Έβερτον και Χαλ. 

Ο Γουόλτερς έβαλε μπροστά τη Στόουκ στο 52’ ωστόσο ο Ρεμί έσωσε την παρτίδα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση (1-1). Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στο 90’+3’ λόγω αποβολής του Μπάρντσλεϊ.

Στο έξτρα μισάωρο δεν άλλαξε κάτι, με τη Στόουκ να είναι αλάνθαστη από το σημείο του πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία και τον Μπάτλαντ να βγάζει το χτύπημα το Αζάρ για το τελικό 5-4!

Τα πέναλτι χρειάστηκε και η Έβερτον για να κάμψει την αντίσταση της Νόργουιτς. Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν με τον Μπασόνγκ στο 51’ αλλά ο Οσμάν έγραψε το στο 68’ το 1-1 της κανονικής διάρκειας αλλά και της παράτασης. Στα πέναλτι, η ομάδα του Μαρτίνεθ πήρε την πρόκριση με 4-3, αφού Χούλαχαν και Ρέντμοντ δεν βρήκαν στόχο από πλευράς Νόριτς.

Πέναλτι και στο Χαλ-Λέστερ. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση χωρίς σκορ, με την ομάδα του Ρανιέρι να προηγείται στο 100’ με τον Μαρέζ αλλά τη Χαλ να ισοφαρίζει στο 105’ με τον Ερνάντεζ. Ο Αλγερινός Μαρέζ ήταν και οι μοιραίος για τις «αλεπούδες», αφού έχασε το μοναδικό πέναλτι της διαδικασίας, με τη Χαλ να παίρνει την πρόκριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.