Μπράιτον-Μαν. Γιουνάιτεντ 0-3: Αν έχεις Μάτα διάβαινε (HL)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κορυφαίο το Χουάν Μάτα πήρε την πρόκριση στο Λιγκ Καπ εις βάρος της Μπράιτον επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 3-0.

Τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη για το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε και για το Λιγκ Καπ εκτός έδρας της Μπράιτον. Αυτή τη φορά όμως η ομάδα του Σόλσκιερ έφτασε σε άνετη επικράτηση, παρότι το σκορ μέχρι το 72ο λεπτό ήταν στο 1-0. 

Σκορ το οποίο είχε διαμορφώσει ο Μακτομινέι με κεφαλιά στο 44ο λεπτό μετά από ασίστ του Χουάν Μάτα ο οποίος αποδείχθηκε ο καταλυτικός παράγων στην έκβαση της αναμέτρησης.

Η Μπράιτον ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο με τη Γιουνάιτεντ να έχει χάσει τον έλεγχο του ματς κάνοντας πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Ο Χέντερσον σταμάτησε τον Τροσάρ στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο 66ο λεπτό και στο 73ο ο Μάτα συνεργάστηκε έξοχα με τον φαν ντε Μπέικ για να “γράψει” το 2-0. 

Ο Πογκμπά στο 80ο λεπτό με εκτέλεση φάουν σφράγισε την πρόκριση για τη συνέχεια της διεκδίκησης από τους “κόκκινους διαβόλους” του έκτου Λιγκ Καπ στην ιστορία τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.