Μάντσεστερ Σίτι-Μπόρνμουθ 2-1, τα χρειάστηκαν οι “μπέμπηδες” (HL)

Με 5 παίκτες από τις ακαδημίες της στην ενδεκάδα η Σίτι δυσκολεύτηκε να καταβάλλει την αντίσταση της Μπόρνμουθ με 2-1 και να περάσει στον επόμενο γύρο του Carabao Cup.

Με 5 παίκτες από τις ακαδημίες της στην ενδεκάδα η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε να καταβάλλει την αντίσταση της Μπόρνμουθ με 2-1 και να περάσει στον επόμενο γύρο του Carabao Cup.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με κατοχή μπάλας και ευκαιρίες από Τόρες και Μαχρέζ στις οποίες αντέδρασε σωστά ο Τράβερς. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι όμως στη φωτοβολίδα του Ντελάπ, ο οποίος στο ντεμπούτο του στα 17 του, άνοιξε το σκορ στο 18′.

Μόλις 4 λεπτά όμως κράτησε η χαρά γιατί στο 22′ ο Σάριτζ με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Νωθρό χωρίς πολλές φάσεις ήταν το δέυτερο μέρος, με τον Γκουαρντιόλα να αναγκάζεται να φέρει στο ματς Ντε Μπρόινε και Στέρλινγκ για να βοηθήσουν τους πιτσιρικάδες. Στο 75′ ήρθε η λύτρωση με τον Φόντεν να παίρνει το ριμπάουντ από το δοκάρι του Μαχρέζ και να γράφει το 2-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Στέφεν, Χάργουντ-Μπέλις, Γουόκερ, Γκαρσία, Μπερναμπέ(35′ Μεντί), Φόντεν, Ντόιλ(67′ Στέρλινγκ), Ρόντρι(61′ Ντε Μπρόινε), Τόρες, Μαχρέζ, Ντελάπ

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Τράβερς, Όφονμπορ, Σίμπσον, Κέλι(27′ Ζεμούρα), Ρίκο(64′ Σ. Κουκ), Σμιθ, Γκόσλινγκ, Μπίλινγκ, Κουκ, Μπρουκς(76′ Κιλκένι), Σάριτζ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.