Γουόλσολ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-0: Πρόκριση στα πέναλτι (vid)

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2 της Γουόλσον και πήρε το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Carabao Cup.

Στη διάρκεια του ενενηντάλεπτου η αναμέτρηση έληξε χωρίς γκολ.

Μετριότατο θέαμα στο πρώτα ημίχρονο με τη Γουόλσον να φτάνει πιο εύκολα κοντά στην περιοχή της Σέφιλντ και ένα έχει μια τελική στην εστία με σουτ του Γκόρντον και εύκολη επέμβαση του τερματοφύλακα Ντόουσον.

Στο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών η Σέφιλντ δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά ούτε μια φορά την αντίπαλό της που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο χαμηλά στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η Σέφιλντ άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο και είχε καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο σε δύο περιπτώσεις με τον Πένι, μία με τον Λουόνγκο και μια με τον Χάρις, όμως χωρίς να σκοράρει.

Ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι με τους Γκόρντον και Μπέιτς να μην βρίσκουν στόχο από πλευράς γηπεδούχων και με σκορ 4-2 στη διαδικασία τη Σέφιλντ να προκρίνεται στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Γουόλσολ: Ρόμπερτς, Νόρμαν, Σκαρ, Κλαρκ, Τζούλς, Γκόρντον, Κινσέλα, Μπέιτς, ΜακΝτόναλντ (88’ Νερς), Λάβερι (69’ Αντεμπάγιο), Χόλντεν

Σέφιλντ Γουενσντεϊ: Ντόουσον, Ιόρφα, Λις, Μπέρνερ, Μπασίρου (79’ Ρόουντς), Λουόνγκο, Μπάναν, Χάρις, Ριτς (66’ Γουίντας), Οντουμπάγιο (60’ Πένι), Μπράουν
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.