Κλοπ: «Χρειαζόμαστε το Άνφιλντ όρθιο»

Παράπονα για την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ την Τετάρτη (20/12) «σκόρπισε» τη Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου στο «Άνφιλντ», οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 5-1 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του League Cup. Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, όμως όχι από τους φιλάθλους των «κόκκινων».

Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός με δηλώσεις έκανε παράπονα στους φίλους της Λίβερπουλ για την ατμόσφαιρα που… δεν δημιούργησαν στο παιχνίδι Κυπέλλου της αγγλικής ομάδας. Παράλληλα ο Κλοπ παρότρυνε τον κόσμο εφόσον δεν έχει διάθεση να φωνάξει στο γήπεδο να παραχωρήσει το εισιτήριο του σε κάποιον άλλον.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να δείξουμε μια παράσταση. Αλλά πρέπει να πω ότι στο πρώτο ημίχρονο, όταν τα αγόρια έπαιξαν εξαιρετικά, δεν ήμουν πολύ χαρούμενος, πρέπει να το πω τώρα, με την ατμόσφαιρα πίσω μου. Αναρωτήθηκα: “Τι θέλετε;”. Έτσι, αλλάξαμε πολλά πράγματα, κυριαρχήσαμε σαν τρελοί επί της Γουέστ Χαμ και χάσαμε ευκαιρίες.Αν ήμουν στην κερκίδα θα ήμουν όρθιος 1000%. Δεν ξέρω αν το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τόσο κακό που πρέπει να πούμε: “Συγγνώμη που δεν τους καταστρέψαμε”. Χρειαζόμαστε το Άνφιλντ το Σάββατο.

Χωρίς το Άνφιλντ, θα έλεγα… δεν έπαιξαν αυτή την εβδομάδα. Απλώς για να το επιβεβαιώσω, το ξέρω, συγγνώμη, δεν έπαιξαν. Οπότε, χρειαζόμαστε το Άνφιλντ όρθιο από το πρώτο δευτερόλεπτο, χωρίς να έχω τσακωμό με τον προπονητή των αντιπάλων, ό,τι κι αν είναι. Σας χρειαζόμαστε από το πρώτο δευτερόλεπτο, αλλά αν δεν είστε στη σωστή φόρμα, δώστε το εισιτήριό σας σε κάποιον άλλο», είπε ο τεχνικός αμέσως μετά το ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.