Λίβερπουλ: Αμφίβολη η συμμετοχή των Ζότα-Φιρμίνο στον τελικό με Τσέλσι

Η αγωνία του τεχνικού τιμ της Λίβερπουλ κορυφώνεται, καθώς περιμένει να δει αν οι Ρομπέρτο Φιρμίνο και Ντιόγο Ζότα θα επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους και θα είναι διαθέσιμοι για τον κυριακάτικο (27/02) τελικό του League Cup με την Τσέλσι στο Γουέμπλει, όπως τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ τη Δευτέρα (21/02).

Ο Φιρμίνο υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό και ο Ζότα ένα διάστρεμμα στον προ ημερών πρώτο αγώνα με την Ίντερ στο Μιλάνο για τη φάση των «16» του Champions League κι απουσίασαν από τη νίκη των “κόκκινων” επί της Νόριτς το Σάββατο (19/02).

“Ναι, είναι ακόμη πολύ νωρίς” τόνισε ο Γερμανός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση των δύο παικτών του και πρόσθεσε πως “Ακόμη δε ξέρω αν θα πάμε μέχρι την παραμονή του τελικού για να αποφασίσουμε. Τους είδα σήμερα (21/02) κι έδειχναν καλά, αλλά πάντα οι δυο τους δείχνουν να είναι… καλά. Πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία τους, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να τους έχουμε μαζί μας στον τελικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.