Γουλβς-Τότεναμ 2-2 (πεν.2-3): Πρόκριση σε ματσάρα! (hls)

Η Τότεναμ προκρίθηκε στα πέναλτι επί της Γουλβς ύστερα από το συγκλονιστικό 2-2 της κανονικής διάρκειας. Σκόραρε ο Ποντένσε, σκόραεε κι ο Κέιν που "έσπασε" το ρόδι για φέτος.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Τότεναμ πήρε την πρόκριση στους 16 του Λιγκ Καπ στο Μολινό στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι ση Γουλβς. Στην κανονική διάρκεια το αποτέλεσμα ήταν 2-2, με τους Λονδρέζους να μπαίνουν δυνατά και να προηγούνται με 2-0 στο 23ο λεπτό.

Πρώτα ο Εντομπελέ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ποντένσε με τον Κόαντι έξω από την περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Ρούντι στο 14′. Εννιά λεπτά αργότερα από μια τέλεια ασίστ του Ντέλε Άλι ο Κέιν βγήκε σε θέση τετ α τετ και πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ που τόσο έψαχνε για να φτιάξει την ψυχολογία του.

Από το 30′ και μετά η Γουλβς ανέβασε την απόδοσή της και μείωσε με κεφαλιά του Ντεντόνκερ στο 38′ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος μπήκε ακόμα πιο δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ποντένσε στο 58ο λεπτό.

Εν συνεχεία ανέλαβε δράση ο Ρούντι ο οποίος αρχικά σταμάτησε με τα πόδια το πλασέ του Χιλ και στο 67′ ενστικτωδώς μια κοντινή κεφαλιά του Κέιν. Στο 88′ η Γουλβς είχε δοκάρι με τον Νέβες και αφού καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τρίτο γκολ το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί, η Τότεναμ ήταν καλύτερη και επικράτησε με 3-2, αφού αστόχησαν για τους γηπεδούχους διαδοχικά ο Νέβες (άουτ), ο Ντεντόνκερ (απόκρουση Γκολίνι) και ο Κόαντι (δοκάρι) για να πανηγυρίσουν οι Λονδρέζοι του Νούνο Εσπίριτο Σάντο που όμως είχε και μια αγκαλιά για τους πρώην παίκτες του στη Γουλβς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.